Lifestyle

Νίκη Σερέτη: Πως είναι σήμερα η Δεβόρα από το “Εκείνες και Εγώ”

Νίκη Σερέτη: Πως είναι σήμερα η Δεβόρα από το “Εκείνες και Εγώ”
Νίκη Σερέτη: Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην αξέχαστη σειρά του ΑΝΤ1.

Νίκη Σερέτη: Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην αξέχαστη σειρά του ΑΝΤ1 “Εκείνες και Εγώ”, στο πλευρό του Ζάχου Δόγκανου, τον οποίον υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Γιάννης Μπέζος. Οι μεγαλύτεροι είδαν τη σειρά σε live μετάδοση, ενώ οι πιο μικροί φρόντισαν να τη μάθουν μέσα από τις καλοκαιρινές επαναλήψεις. Πάντως, όλοι γνωρίζουμε ποιος, ή μάλλον… ποια έχει πει ατάκες όπως: “Σπακανόπιτα”, “Κύριους Ντιμούτρης” και πάει λέγοντας.

Ο λόγος για τη Δεβόρα, κατά κόσμον, Νίκη Σερέτη, η οποία υποδύθηκε την οικιακή βοηθό του Ζάχου Δόγκανου, με την παρουσία της να περνά στις κορυφαίες των σειρών που προβλήθηκαν στην ελληνική τηλεόραση. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, η Νίκη Σερέτη έχει αλλάξει αρκετά, παραμένοντας όμως εκθαμβωτική. Η ηθοποιός βρίσκεται αυτήν την περίοδο στις Σπέτσες για περνά χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Πρόσφατα, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε πως είναι σήμερα η Νίκη Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, με ρίζες από το Βελγικό Κονγκό.

Στα πρώτα της βήματα βρέθηκε πλάι στον Γιάννη Μπέζο για την κωμική σειρά “Εκείνες κι εγώ” στον ρόλο της Δεβόρα, της έγχρωμης οικιακής βοηθού του γόη εργένη, που στο παρελθόν είχε παίξει η Ρένα Βουτσινά στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Το μόνο πρόβλημα για τη Νίκη Σερέτη ήταν ότι μετά το δημοφιλές σίριαλ δέχθηκε προτάσεις για ανάλογους ρόλους. Έτσι βρέθηκε να παίζει στον “Μαύρο ωκεανό” και μετά στο “Κλειδί”, σε δραματικούς ρόλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments