Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (15/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (15/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (15/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (15/8/19).

Κριός

Θέλατε να είστε η προσωποποίηση του τακτ; Σήμερα ίσως θα ήταν καλύτερα να είστε ειλικρινείς και ανοικτοί, με κάποιο φίλο που χρειάζεται μια καλή δόση κοινής λογικής. Αν το παίξετε εκ του ασφαλούς δεν θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε.

Ταύρος

Μην ρισκάρετε σήμερα μέχρι να έχετε μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να κρίνετε βιαστικά κάποιον/α καινούργιο/α. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να διαχωρίσει το πραγματικό από το φανταστικό.

Δίδυμοι

Ο χαρούμενος χαρακτήρας σας είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα. Μην κρατάτε την καλή σας διάθεση μόνο για τον εαυτό σας! Μοιράστε χαρά σε αυτούς που το χρειάζονται. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο εκτιμά τη θετική σας ενέργεια.

Καρκίνος

Τα προβλήματα της κοινωνικής και της προσωπικής σας ζωής φαίνεται να μπλέκονται μεταξύ τους. Παρόλο που θα θέλετε να τα κρατήσετε χώρια, μερικές φορές η ζωή συγχωνεύει τους δύο κόσμους από αναγκαιότητα. Διατηρήστε την ευελιξία σας όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη ζωή σας.

Λέων

Είναι εύκολο να σας ενοχλεί η μικρότητα, ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από τους φίλους ή την οικογένεια σας. Και όσο περισσότερο αυξάνεται η ενόχλησή σας, τόσο μειώνεται η ανοχή σας προς τους άλλους. Κάντε ένα διάλειμμα από όλο αυτό το μελόδραμα και επικεντρώστε την πνευματική σας ενέργεια σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

Παρθένος

Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι, ίσως ένα καλό μασάζ σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από την ένταση της μέρας. Αν μάλιστα έχετε διάθεση για φλερτ, ζητήστε από το αντικείμενο του πόθου σας να σας κάνει ένα μασάζ στο λαιμό, αντί να πάτε σε κάποιον επαγγελματία.

Ζυγός

Τα συναισθήματα σας είναι σημαντικά, οπότε μην αφήνετε κανέναν να τα ποδοπατήσει. Αν αισθάνεστε ευάλωτοι, μείνετε μακριά από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να κριτικάρουν τους άλλους. Περάστε χρόνο με φίλους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Σκορπιός

Όταν γνωρίζετε κάποιον/α καινούργιο/α, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και όχι τα ανούσια κουτσομπολιά. Μερικές φορές η φήμη που προηγείται για κάποιον/α είναι κάθε άλλο παρά ακριβής. Ο καλύτερος τρόπος για να κρίνετε κάποιον/α είναι από τη δική σας προσωπική εμπειρία όταν τον/την γνωρίσετε.

Τοξότης

Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί για εσάς, οπότε δείξτε τους την εκτίμηση σας κάνοντας κάτι που θα τους δείξει ότι τους σκέφτεστε. Προσφερθείτε να τους βοηθήσετε να κάνουν μερικές δουλειές και να διεκπεραιώσουν πράγματα από τη λίστα των καθηκόντων τους. Ακόμη καλύτερα, κεράστε τους δείπνο στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

Αιγόκερως

Αν είστε υπερβολικά ιδεαλιστές στις σχέσεις σας μπορεί να καταλήξετε με πληγωμένη καρδιά. Πριν προχωρήσετε στην επόμενή σας σχέση, να είστε ρεαλιστές για τα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Μην έχετε αυταπάτες ότι ο χρόνος θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε κάτι που δεν είναι.

Υδροχόος

Σήμερα αναζητήστε επαφές στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσα κοινά έχετε με κάποιον ήσυχο συνάδερφό σας ή μια νέα γνωριμία. Να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές ιδέες και κουλτούρες, γιατί ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει στην επόμενη γωνία.

Ιχθύες

Σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε με κάποιον/α που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Έχετε μόνο μια ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και να θυμάστε να ακούτε ολόκληρη τη συνομιλία. Μια συζήτηση περιλαμβάνει περισσότερα πράγματα από τα ευφυολογήματά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments