Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ετοιμάζει την “κατασκοπεία” της για την Τράμπζονσπορ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει την “κατασκοπεία” της για την Τράμπζονσπορ
ΑΕΚ: Ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνουν την κατασκοπεία της αντιπάλου της «Ένωσης» για τα προκριματικά του Europa League.

ΑΕΚ: Η εικόνα της ΑΕΚ στη ρεβάνς κόντρα στην Κραϊόβα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με την «Ένωση» να παίρνει με την πρόκριση, αλλά να προβληματίζει άπαντες με την αγωνιστική της εικόνα και την ισοπαλία (1-1) απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφέστατα χαμηλότερης δυναμικής. Η ΑΕΚ ήταν κακή, ιδίως στο δεύτερο μέρος, δίχως να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στο κοινό της, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν με χαρακτηριστική ευκολία στα καρέ του Μπάρκα. Η πρόκριση δεν τέθηκε επί κινδύνω, καθώς η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 2-0 στη Ρουμανία.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρχίσει να στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη αντίπαλο τους, Τράμπζονσπορ, η οποία είναι και το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League. Έτσι, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρώτο μέλημα του Μιγκέλ Καρντόσο είναι να οργανώσει την κατασκοπεία του. Όπως και με την Κραϊόβα ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ. Αν δεν μπορέσει ο ίδιος, είναι δεδομένο πως ένας εκ των συνεργατών του Καρντόσο, θα κάνει την Κυριακή ένα ταξίδι… κατασκοπείας.

Τράμπζονσπορ: Μία ανάσα από τον Στάριτζ η αντίπαλος της ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην Ιστορία της, βρίσκεται η αντίπαλος της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League. Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, ο σύλλογος της Τραπεζούντας είναι «μία ανάσα» από την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Premier League προκειμένου να παραμείνει στο Νέσι. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως για να δελεάσει τον 30χρονο Άγγλο επιθετικό, η Τράμπζονσπορ του προσφέρει ως πριμ υπογραφής δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναλόγως εντυπωσιακές θα είναι και οι ετήσιες απολαβές του, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν και τα 3 εκατομμύρια τον χρόνο.

Βρετανικά δημοσιεύματα γράφουν μάλιστα για ταξίδι του θείου του Στάριτζ, ο οποίος εκτελεί χρέη ατζέντη, στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τον ανιψιό του. Αξίζει να αναφερθεί φυσικά ότι οι λίστες για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δηλώνονται σήμερα (16/8), ωστόσο υπάρχει εναλλακτική. Οι ομάδες μπορούν να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές στα ρόστερ τους εφόσον το επιθυμούν, την παραμονή του αγώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments