Αθλητισμός

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Πιθανή η παρουσία του στην ενδεκάδα με Κρασνοντάρ

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Πιθανή η παρουσία του στην ενδεκάδα με Κρασνοντάρ
Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Δεν αποκλείεται να τον δούμε ως... ενδεκαδάτο στα ματς με την Κρασνοντάρ.

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει πολύ. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω σε αγωνιστική φόρμα, σε σχέση με τον εξαιρετικό, αλλά τελευταία… ντεφορμέ, Ποντένσε. Οπότε, δεν αποκλείεται κόντρα στην Κράσνονταρ, ο Μαρτίνς να δώσει την ευκαιρία στον νεαρό Σέρβο, ο οποίος δείχνει να έχει και ταλέντο, αλλά και τη δίψα να ξεχωρίσει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του gavros.gr. H παρουσία του στο ματς με τη Μπασακσεχίρ στο Φάληρο, αλλά και στο προπονητικό φιλικό με την Κ19, επιβεβαιώνει ότι ο νεαρός είναι σε ανοδική πορεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, από τον Μαρτίνς, στο άμεσο μέλλον. Μένει να φανεί, αν οι σκέψεις του, θα γίνουν πράξη, ενόψει Κράσνονταρ.

Δείγμα θετικό με τη Μπασάκσεχιρ

Μπορεί αρκετοί να ξαφνιάστηκαν με την εικόνα του νεαρού, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι μέσα σε αυτούς. Όχι φυσικά γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος,αλλά γιατί γνωρίζει από τις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο Ραντζέλοβιτς πρόλαβε, μέσα σε 20 λεπτά περίπου, να κάνει αισθητή την παρουσία του. Κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση όταν ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Κάτι που έκανε θετική εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας είναι η αντίδραση που έβγαλε ο νεαρός. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του είχε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση εκείνος έμεινε προσγειωμένος μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο 21χρονος Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τους «ερυθρόλευκους» και αγωνίστηκε στη Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός τη σεζόν που μας πέρασε. Εκεί, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν εντυπωσιακός. Μέτρησε 7 γκολ και 12 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της σέρβικης ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments