Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε από το τουρνουά του Σινσινάτι

Μαρία Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε από το τουρνουά του Σινσινάτι
Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια κοίταξε στα μάτια τη Νο.2 του κόσμου Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Μαρία Σάκκαρη: Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο πρώτο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον ίδιο υψηλό ρυθμό και μοιραία «παραδόθηκε» στην Άσλεϊ Μπάρτι με 2-1 σετ στα προημιτελικά του Σινσινάτι. Η Αυστραλέζα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο No.2 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε τη νίκη με 5-7, 6-2, 6-0 και θα περιμένει στην τετράδα μια εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια απίστευτη εμφάνιση στο πρώτο σετ του παιχνιδιού. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-2 κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, παίρνοντας πέντε συνεχόμενα game και κάνοντας το 1-0 στην αναμέτρηση. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη για την Ελληνίδα τενίστρια. Μετά το 1-1 του δεύτερου σετ, η Μπάρτι έβαλε το πόδι στο γκάζι, δεν έχανε… με τίποτα πόντο στο σερβίς της και υποχρέωσε τη Σάκκαρη σε σωρεία λαθών.

Όπως ήταν λογικό, η Σάκκαρη έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και όταν πια βρέθηκε με τις μπάλες στα χέρια στο 5-2 του δεύτερου, έχασε το προβάδισμα με 40-0 και δέχτηκε δεύτερο μπρέικ από την αντίπαλό της. Πλέον, η πλάστιγγα στην αναμέτρηση είχε γείρει ξεκάθαρα στην πλευρά της Μπάρτι, η οποία κέρδισε και το τελευταίο σετ, χωρίς μάλιστα να μπορέσει η Ελληνίδα τενίστρια να κατακτήσει κάποιο game.

Η Σάκκαρη, πάντως, θα κερδίσει δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανεβεί στο Νο.31, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι seeded στο US Open. Δηλαδή, θα έχει καλή κλήρωση τους δύο πρώτους γύρους της διοργάνωσης. Η Ελληνίδα τενίστρια απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Μπρονξ, άρα ο επόμενος σταθμός της είναι η Νέα Υόρκη και το τελευταίο Grand Slam της σεζόν (26/8).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments