Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δύο ματς που μπορούν να αποδειχθούν “χρυσά”

Ολυμπιακός: Δύο ματς που μπορούν να αποδειχθούν “χρυσά”
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόλις δύο αγώνες μακριά από την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League και αν καταφέρουν να φτάσουν εκεί θα γεμίσουν το ταμείο τους με υπέρογκα χρηματικά ποσά.

Ολυμπιακός: Ένα βήμα από τους ομίλους του Champions League βρίσκονται πλέον οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ, πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη κόντρα στους Τούρκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (2-0). Έτσι προκρίθηκαν στον play off γύρο των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ σε διπλές αναμετρήσεις (21/8 και 27/8). Το έπαθλο πέραν της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και το πρεστίζ που αυτή θα προσδώσει, είναι τεράστιο και οικονομικά.

Κι αυτό γιατί αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους Ρώσους, έχουν εξασφαλισμένο μπόνους 15,25 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες του Champions League, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα εισπράξουν 5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League. Υπενθυμίζεται πως η UEFA μοιράζει επίσης μπόνους με βάση την δεκαετή κατάταξη των ομάδων, δηλαδή τις επιδόσεις τους στα Κύπελλα Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα που θα μπει στους ομίλους με την πιο χαμηλή βαθμολογία, θα πάρει 1.108.000 ευρώ, με την αμέσως επόμενη το διπλάσιο ποσό.

Ολυμπιακός: Τα «αστέρια» φέρνουν χαφ από το πάνω ράφι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ενθουσιασμένος από την πρόκριση στα playoffs του Champions League, και φέρεται διατεθειμένος να να φέρει έναν χαφ, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Σύμφωνα με τη «Sportday», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να κάνει μεταγραφή από το πάνω ράφι προκειμένου να επιστρέψουν οι ερυθρόλευκοι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται πως οι δύο παίκτες που κοιτάζουν οι Πειραιώτες σε προτεραιότητα, είναι ο Γκαμπριέλ Μποσίλια και ο Αΐτ Μπενασέρ. Ο πρώτος ανήκει αυτή τη στιγμή στη Μονακό και στο λιμάνι τον έχουν ξεχωρίσει, κοιτάζοντας πάντοτε στο Πριγκιπάτο περιπτώσεις παικτών, που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Ο ίδιος, βέβαια, είχε αποκτηθεί το 2015 έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σάο Πάολο, κάτι που σημαίνει, ότι αν μιλήσει ο Ολυμπιακός με τη Μονακό, θα είναι στη βάση ενός δανεισμού του παίκτη, όπως έγινε πέρυσι με την Ναντ.

Ο Μπενασέρ, ο οποίος και αυτός ανήκει στη Μονακό, είχε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές τον προηγούμενο μήνα. Η ίδια πληροφορία υποστηρίζει, ότι υπάρχουν άτομα που επιμένουν πως το θέμα δεν έχει τελειώσει, χωρίς να αποκλείεται να γίνει κίνηση για εκείνον τελικά, έχοντας όπως και ο Μποσίλια συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα του. Ο Τρέχο, από την πλευρά του, αποτελεί ένα εναλλακτικό πλάνο, ενώ μπορεί να προκύψει κι άλλος παίκτης από την αγορά της Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments