Αθλητισμός

Τουρνουά Ακρόπολις: Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια της διοργάνωσης

Τουρνουά Ακρόπολις: Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια της διοργάνωσης
Τουρνουά Ακρόπολις: Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων.

Τουρνουά Ακρόπολις: Αρχίζει σήμερα το ιστορικό τουρνούα, το οποίο θα φέρει τρία δυνατά τεστ στην Εθνική μας Ομάδα, κόντρα στη Σερβία, την Ιταλία και την Τουρκία. Η επίσημη αγαπημένη θα κάνει απόψε πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία και θέλει να συνδυάσει την ουσία, ανεβάζοντας ένα σκαλί παραπάνω την απόδοσή της, προσφέροντας παράλληλα θέαμα σε όσους προσέλθουν στο ΟΑΚΑ. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει τα εξής: Το ιστορικό τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» αρχίζει σήμερα στο ΟΑΚΑ. Στις 18.00 θα αναμετρηθούν Τουρκία και Σερβία και στις 20.30 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία. Τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες του τουρνουά (16-18/8) μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα εξής σημεία:

16 Αυγούστου

Από τις 16.00 ως την έναρξη του δεύτερου αγώνα (20.30) από τα εκδοτήρια στο σταθμό Ειρήνη και στο πάρκινγκ Π5 και στα γραφεία της ΕΟΚ (εντός ΟΑΚΑ, δίπλα στην αστυνομία).

17 και 18 Αυγούστου

Από τις 10.00 ως τις 16.00 από τα γραφεία της ΕΟΚ και από τις 16.00 ως την έναρξη των δεύτερων αγώνων της ημέρας (20.30) στα εκδοτήρια στο σταθμό Ειρήνη και στο πάρκινγκ Π5.

*Mπορείτε ακόμη να κλείσετε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ μέσω ίντερνετ στο

https://www.viva.gr/tickets/sports/oaka/29o-diethnes-tournoua-basket-akropolis-eurobank/

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 16/8 18.00 Σερβία-Τουρκία 20.30 Ελλάδα–Ιταλία

Σάββατο 17/8 18.00 Ιταλία-Σερβία 20.30 Ελλάδα–Τουρκία

Κυριακή 18/8 18.00 Τουρκία–Ιταλία 20.30 Ελλάδα-Σερβία

*Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Μάντζαρης και Κώστας Αντετοκούνμπο εκτός προεπιλογής

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9). Οι δύο παίκτες στο τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (15/8) άκουσαν τις ευχαριστίες του Θανάση Σκουρτόπουλου για την μέχρι τώρα παρουσία τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στην δουλειά που έχει γίνει και αποχαιρέτισαν την ομάδα.

Πλέον, η Εθνική συνεχίζει με 14 παίκτες, καθώς νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Χρήστος Σαλούστρος. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, η τελική δωδεκάδα που θα παλέψει στην Κίνα για μία διάκριση θα σχηματιστεί μετά το τέλος του τουρνούα «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments