Αθλητισμός

Τράμπζονσπορ: Μία ανάσα από τον Στάριτζ η αντίπαλος της ΑΕΚ

Τράμπζονσπορ: Μία ανάσα από τον Στάριτζ η αντίπαλος της ΑΕΚ
Τράμπζονσπορ: Η αντίπαλος της ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ.

Τράμπζονσπορ: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην Ιστορία της, βρίσκεται η αντίπαλος της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League. Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, ο σύλλογος της Τραπεζούντας είναι «μία ανάσα» από την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Premier League προκειμένου να παραμείνει στο Νέσι. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως για να δελεάσει τον 30χρονο Άγγλο επιθετικό, η Τράμπζονσπορ του προσφέρει ως πριμ υπογραφής δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναλόγως εντυπωσιακές θα είναι και οι ετήσιες απολαβές του, οι οποίες μπορεί να ξεπεράσουν και τα 3 εκατομμύρια τον χρόνο.

Βρετανικά δημοσιεύματα γράφουν μάλιστα για ταξίδι του θείου του Στάριτζ, ο οποίος εκτελεί χρέη ατζέντη, στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να διαπραγματευτεί για τον ανιψιό του. Αξίζει να αναφερθεί φυσικά ότι οι λίστες για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δηλώνονται σήμερα (16/8), ωστόσο υπάρχει εναλλακτική. Οι ομάδες μπορούν να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές στα ρόστερ τους εφόσον το επιθυμούν, την παραμονή του αγώνα.

ΑΕΚ – Τραμπζονσπορ: Ημερομηνίες και ώρες των αναμετρήσεων

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κραϊόβα εντός έδρας και σε συνδυασμό με την νίκη με 2-0 στην Ρουμανία προκρίθηκε στα playoffs του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Τραμπζονσπόρ, η οποία νωρίτερα επικράτησε της Σπάρτα Πράγας με 2-1 (4-3 συνολικό σκορ). Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τις 22 Αυγούστου στις 21:00 στο ΟΑΚΑ, ενώ μια εβδομάδα μετά στις 20:30, θα ξεκινήσει η ρεβάνς στο «Senol Gunes Stadium».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments