Διεθνή

Κίνα: Σκότωσε τον φίλο της γιατί την αποκάλεσε χοντρή

Κίνα: Σκότωσε τον φίλο της γιατί την αποκάλεσε χοντρή
Κίνα: Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα στην επαρχία Χενάν της Κίνας, με μια γυναίκα να τραυματίζει θανάσιμα τον φίλο της στη μέση του δρόμου γιατί δεν τη άφησε να πάρει παγωτό.

Κίνα: Ένα απίστευτο, αλλά και τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Χενάν στην Κίνα, όπου μια γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα τον φίλο της στη μέση του δρόμου, επειδή εκείνος δεν την άφησε να πάρει παγωτό και την αποκάλεσε «χοντρή». Το ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει μέσα στη μέση του δρόμου για τον λόγο αυτό, με τον άνδρα να προσβάλλει τη γυναίκα λέγοντάς της πως είναι ήδη χοντρή. Εκείνη σε κατάσταση αμόκ του επιτέθηκε με ψαλίδι και του πέτυχε θανάσιμα χτυπήματα. Αμέσως η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα, ενώ ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Η γυναίκα, γνωστή με το επώνυμό της Γουάνγκ, μάλωνε με τον σύντροφό της, Ζιανγκ, όταν τους επιτέθηκε με μαχαίρι στη μέση του δρόμου. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι το ζευγάρι είχε βγει για ψώνια. Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments