Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (16/8/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (16/8/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (16/8/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (16/8/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στον Λέοντα, η θεά του έρωτα σας δίνει την ευκαιρία να έλξετε ό,τι λαχταράτε! Αυτή είναι η επόμενη μέρα της Πανσελήνου στον Υδροχόο και η ατμόσφαιρα αρχίζει να ηρεμεί. Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθύες.

Αντλείστε δύναμη από την ευαισθησία και την κατανόησή σας προς τους άλλους. Αρχίζετε να προσαρμόζεστε στα καινούργια τεκταινόμενα. Προσφέρετε βοήθεια όπου βλέπετε ότι χρειάζεται και το σύμπαν θα σας την ανταποδώσει! Η Παρασκευή είναι μέρα που θα χρειαστεί να δείξετε συμπόνια και κατανόηση για τις ανάγκες και τις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω σας. Ιδιαίτερα εκείνων που είναι μέλη της οικογένειάς σας.

Τα οικιακά προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας κακής διάθεσης… Μόνο θα σας αποδυναμώσει, αντί να μπορέσετε να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας για να βρείτε μια ορθολογική λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η Παρασκευή δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση μιας περιουσιακής διαμάχης, για την οποία έχει ήδη προκύψει ρήξη στις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι άνδρες σήμερα θα έχουν την τάση να βλέπουν τα μειονεκτήματα κάθε πληροφορίας που θα λάβουν. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ένα χρηματικό ποσό που θα λάβετε ή από απροσδόκητα κέρδη. Η ερωτική ζωή των γυναικών θα είναι πολύ πιο ζωντανή από αυτή των ανδρών, αλλά δεν θα πρέπει να έχετε ψευδαισθήσεις ή να είστε αφελείς.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Παρασκευή κάθε ενέργεια που θα κάνετε ή κάθε απόφαση που θα πάρετε, θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον σας και δεν θα υπάρξει ευκαιρία να τις διορθώσετε. Δώστε προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα στις δαπάνες σας για διάφορες αγορές. Πολλοί από εσάς θα δεσμευτούν με έγγραφα ή συμβόλαια υλικής και ιδιοκτησιακής φύσεως, η εξέλιξη των οποίων θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα.

Η επιρροή ή οι σχέσεις όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω με κάποιον που ζει μακριά από εσάς, θα είναι σημαντική για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα σας δοθούν τύχη ή ευκαιρίες. Θα είναι λάθος να επιτρέψετε στην ανειλικρίνεια ή τη χειραγώγηση να καθορίσουν τις πράξεις σας. Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή για εσάς, οπότε μην χαραμίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, και αυτό θα προκαλέσει δυσάρεστες διαφωνίες και συγκρούσεις. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ασταθής και η υπερευαισθησία σας θα σας κάνει να σκεφτείτε δυσάρεστες εμπειρίες από το παρελθόν. Την Παρασκευή, η εξέλιξη της ημέρας θα εξαρτηθεί από τον έλεγχο των συναισθημάτων και των ενεργειών σας.

  • Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα προγραμματίσετε διάφορα ταξίδια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε σήμερα και να σκεφτείτε προσεκτικά ποιες πληροφορίες θα μοιραστείτε μαζί τους. Κάποιοι από εσάς θα εμπλακείτε στα προβλήματα ενός συγγενή ή φίλου. Στη δουλειά σας θα βιώσετε ένα συναισθηματικό γεγονός που θα περιλαμβάνει συναδέλφους ή πελάτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments