Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (16/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (16/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (16/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (16/8/19).

  • Κριός

Αν είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί με τον/τη σύντροφό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πιο εύκολα μια δύσκολη κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπεκφεύγετε. Πείτε αυτό που πρέπει να πείτε με απλά λόγια και θα είστε μια χαρά.

  • Ταύρος

Τις επόμενες μέρες τα όνειρά σας θα είναι ιδιαίτερα ζωντανά. Ακούστε αυτά που προσπαθούν να σας πουν. Μπορεί να κρύβουν την απάντηση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Δίδυμοι

Έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο, να κάνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις να μοιάζουν λιγότερο αγχωτικές. Σήμερα θα μπορέσετε να ελαφρύνετε μια στιγμή έντασης με τον/την αγαπημένο/η σας με τη βοήθεια του χιούμορ. Κάντε τους να γελάσουν και όλα σας τα προβλήματα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας.

  • Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει απασχολημένους με επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις. Αν πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας, να είστε βέβαιοι ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα δείξει κατανόηση. Αντί να πάτε για δείπνο και μετά για ταινία στο σινεμά, μπορείτε να καθίσετε σπίτι, να φάτε πίτσα και να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον.

  • Λέων

Τα επίπεδα της ενέργειάς σας δεν έχουν όρια σήμερα. Ήρθε η ώρα να διεκπεραιώσετε όλες αυτές τις δουλειές που αναβάλλετε τόσο καιρό. Και θα σας μείνει και αρκετή ενέργεια για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Παρθένος

Μην προσπαθείτε να αντισταθείτε στη ροή των πραγμάτων τώρα. Θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι αν πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν. Μόλις περάσει η μπόρα, καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και συζητήστε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

  • Ζυγός

Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας τι έχετε στο μυαλό σας. Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τις απόψεις σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα αντιληφθεί το νόημα όσων λέτε.

  • Σκορπιός

Σήμερα θα θέλετε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Κανονίστε να βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας σε ένα από τα αγαπημένα σας στέκια. Θα περάσετε υπέροχα μόνο και μόνο που θα είστε μαζί.

  • Τοξότης

Η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται σήμερα με ένα κομπλιμέντο που σας κάνει ο/η αγαπημένος/η σας. Προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας μέσα από τα δικά τους μάτια. Εκείνοι εκτιμούν τα προτερήματά σας. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνετε κι εσείς.

  • Αιγόκερως

Πάνω που νομίζατε ότι δεν σας βγάζει πουθενά, κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα αρχίσετε να συμφωνείτε για κάποιο ζήτημα σήμερα και θα αναρωτιέστε γιατί σας πήρε τόσο καιρό για να το κάνετε.

  • Υδροχόος

Ρίξτε το έξω απόψε, με ένα διπλό ραντεβού σε ένα ωραίο εστιατόριο. Θα απολαύσετε την παρέα των φίλων σας μετά από μια κοπιαστική μέρα. Αργότερα στο σπίτι θα θέλετε να μονοπωλήσετε το χρόνο του /της αγαπημένου/ης σας.

  • Ιχθύες

Σήμερα κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά. Υπάρχει περίπτωση να προσπαθεί να σας πει κάτι ο/η αγαπημένος/η σας – αλλά όχι απαραίτητα με λόγια. Δώστε προσοχή και θα αντιληφθείτε τα σημάδια που σας δίνει!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments