Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (16/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (16/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (16/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (16/8/19).

  • κριός

Είναι πιθανό, κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή, να γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό! Προσπάθησε να προσελκύσεις αυτόν, που βρίσκεις τόσο υπέροχο! Αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να δεις το σύντροφό σου, μ’ ένα καινούργιο, πιο σέξι και λαχταριστό τρόπο! Παραδώσου στις επιθυμίες σου….κι έλα πιο κοντά σε ό,τι ανάβει την φαντασία σου.

  • ταύρος

Αν ο εραστής σου πιστεύει πως πρέπει ν’ αφήσεις στην άκρη τις ανάγκες σου και ν’ αφοσιωθείς μόνο σ’ αυτόν…σύντομα θα πρέπει να το ξεχάσει. Η ερωτική σου σχέση αυτή τη στιγμή επηρεάζεται – ή εξαρτάται – από τη βοήθεια άλλων…. ή ενός ατόμου, ειδικότερα. Είναι επίσης πιθανό να επιδιώκεις την επιδομασία, με τρόπους που δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι υποχρεωμένη. Σύντομα, θα αισθανθείς λιγότερο υπόχρεη.

  • δίδυμοι

Αυτό που πιστεύεις ότι χρειάζεται ένα βαθύτερο επίπεδο αξιολόγησης στη σχέση σου, είναι πιθανώς πιο απλό από ό, τι φαίνεται. Προσπάθησε να αναλογιστείς τι δεν απαιτεί σκέψη…. παρά μόνο δράση. Είναι μια εποχή που οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει να αντικατασταθούν με εγκάρδιες χειρονομίες, που θα διασαφηνίσουν στο ταίρι σου, ό,τι πιστεύεις κι αισθάνεσαι!

  • καρκίνος

Η επιθυμία σου να προωθήσεις τη σχέση σου προς τα εμπρός, θα σε γεμίσει μεγάλο ενθουσιασμό! Ωστόσο να γνωρίζεις, το πόσο γρήγορα, μπορεί να εκδηλωθεί μια εξέλιξη. Μπορεί να υπερεκτιμάς το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να προχωρήσεις κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου – όπως και την προθυμία από την πλευρά του, για να συμβεί αυτό. Μια μικρή προσπάθεια, θα μπορούσε να «πιάσει τόπο»!

  • λέων

Μπορεί να αισθάνεσαι πως πρέπει να φέρεις το βάρος της ευθύνης, για τη λύση ενός ερωτικού θέματος. Μπορεί επίσης να αισθανθείς ότι όσο περισσότερο προσπαθείς να την αξιολογήσεις, τόσο πιο σύνθετη φαίνεται. Αποδέξου το γεγονός, πως η λύση δεν είναι απαραίτητα δική σου ευθύνη. Αν πρέπει να παραμερίσεις την υπερηφάνεια του Λέοντα ή να ζητήσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο να εμπλακεί περισσότερο, τότε τώρα είναι η ώρα να το κάνεις! Δυο μυαλά μαζί, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται.

  • παρθένος

Τα όνειρα θα μπορούσαν να έχουν ισχυρή και σχετική σημασία, σε ό,τι σε ανησυχεί στα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Μην θεωρείς γελοίες ή υπερβολικές τις απορίες σου! Αυτό που ο νους σου συλλαμβάνει…..μπορεί και να έχει επιτυχία. Θα μπορούσε να είσαι πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου από ό, τι πιστεύεις! Γι’ αυτό, δώσε ιδιαίτερη προσοχή, στα νυχτερινά σου οράματα!

  • ζυγός

Ίσως να μην είσαι σε θέση να αγνοήσεις την αίσθηση, ότι περνάς καλά με τον εραστή σου! Και γιατί να το ήθελες, άλλωστε? Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καθησυχασμένη, επειδή βλέπεις πως κάτι κινείται προς την κατεύθυνση, που πάντα επιθυμούσες! Η υπομονή σου, φαίνεται να αποδίδει. Και είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή ή στη σχέση σου. Με την αυξημένη αυτοπεποίθησή σου, όλα είναι δυνατά!

  • σκορπιός

Άφησε τη φαντασία σου να έχει την πιο δυνατή φωνή, σχετικά με όσα θέλεις να δεις να συμβαίνουν στη σχέση σου. Μένοντας προσκολλημένη σε ό,τι νιώθεις πως είναι πρακτικό, λογικό ή άνετο….είναι καλό! Ωστόσο, είναι δυνατόν η ονειροπόλησή σου, να δημιουργήσει ένα σχέδιο που μπορεί να είναι μέρος της εκπλήρωσης μιας φαντασίωσης. Εμπνεύσου από αυτό, που μπορεί να σου φαίνεται ακατανόητο. Μάλλον έχεις υποτιμήσεις, το πόσο κοντά είναι…. για να πραγματοποιηθεί!

  • τοξότης

Αν η επιθυμία σου να μάθεις ή να εξερευνήσεις, γίνεται πολύ ισχυρή για να της αντισταθείς, τότε υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και να σε φέρει πιο κοντά με τον εραστή σου, μ’ ένα καινούργιο και συναρπαστικό τρόπο. Ένα κοινό ενδιαφέρον ή η ανάγκη να μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια σέξι συνάντηση μυαλών. Όλα αρχίζουν με την προθυμία για μάθηση. Κράτησε τα μάτια σου ορθάνοιχτα, για επιλογές.

  • αιγόκερως

Θα μπορούσες να ρίξεις μια μικρή ματιά στο μέλλον της σχέσης σου και θα είναι αρκετή, για να σε γεμίσει με δικαιολογημένη αισιοδοξία. Η διαβεβαίωση, ότι οι προσπάθειες και η υπομονή σου έχουν αποδώσει, θα στηρίξει το θετικό και εμπνευσμένο σου όραμα. Ξέρεις ότι θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή. Εντούτοις, αν αισθανθείς ότι είσαι στο σωστό δρόμο θα χαρείς πολύ!

  • υδροχόος

Ένα νέο επίπεδο σύνδεσης – με τον εραστή σου… ή μ’ ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον – προσφέρεται, αυτή τη στιγμή. Αυτή η βαθύτερη σύνδεση, είναι πιθανό να οφείλεται στις προσπάθειές σου να έρθεις πιο κοντά ή ίσως να χτίσεις γέφυρες. Όποιος κι αν έχει προκαλέσει μια απόσταση, δεν θα είναι σπουδαίο ζήτημα για πολύ ακόμη. Όχι, όσο είσαι πρόθυμη να εδραιώσεις, την οποιαδήποτε υπαρκτή βελτίωση.

  • ιχθύες

Κάτι στην ερωτική σου ζωή, θα μπορούσε να έχει μια πολύ δελεαστική και ελκυστική ποιότητα. Ωστόσο, να θυμάσαι… πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Είναι κατανοητό ότι σε ελκύει πολύ, αυτός που σου έχει εξάψει το ενδιαφέρον! Αλλά θα ήταν καλό να κοιτάξεις, πέρα από το προφανές. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, για να μπορέσεις ν’ αποκαλύψεις την αλήθεια, σχετικά με ό,τι είναι συγκαλυμμένο, ή καλά κρυμμένο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments