Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Οι συμβουλές του Μαρτίνς στην προπόνηση

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Οι συμβουλές του Μαρτίνς στην προπόνηση
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τετ α τετ με τον διεθνή χαφ προκειμένου να του αναλύσει τα λάθη του.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο διεθνής χαφ αποτελεί μια από τις αδυναμίες του Πέδρο Μαρτίνς. Όταν ο έμπειρος μέσος είναι διαθέσιμος τότε ο προπονητής του τον επιλέγει πάντα στο βασικό σχήμα. Μάλιστα, έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβόλαιο του. Ωστόσο ο Μπουχαλάκης δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να κερδίσουν πολλές επιθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και προσωπικά στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ορισμένες παρατηρήσεις στον Έλληνα μέσο, καθώς στο ματς με την Μπασακσεχίρ έδειξε να χάνει τη συγκέντρωσή του με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να ανεβαίνουν μαζικά από το κέντρο και να «φορτώνουν» την περιοχή του Ολυμπιακού.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Η τιμή που του έβαλε ο Ολυμπιακός

Οι καλές εμφανίσεις του Μπουχαλάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παρακολουθούν αρκετοί σύλλογοι. Οι μεταγραφές που έχουν κάνει οι παίκτες που έχουν φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα μιλάνε από μόνες τους. Ο Μπουχαλάκης δεν αποτελεί εξαίρεση και έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Μια από αυτές είναι η Ιταλική Μπολόνια. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες υπήρχαν φήμες από την Ιταλία που ήθελαν τον διεθνή χαφ να έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα.

Σύμφωνα με το Sportime ο άνθρωπος της Μπολόνια μίλησε με αυτούς του Ολυμπιακού για το ενδεχόμενο αγοράς του Μπουχαλάκη. Μόλις ο Ντι Βάιο ανέφερε, ότι η ομάδα του μπορεί να δώσει 3-4 εκατομμύρια για την αγορά του, από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε άμεσα, ότι η συζήτηση ξεκινά με τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα.

Στο λιμάνι δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν χωρίς μεγάλο αντάλλαγμα ένα εκ των βασικών στελεχών της μεσαίας γραμμής και, αν είναι να παραχωρηθεί, η τιμή θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, «ακυρώνοντας» στην ουσία την Μπολόνια, αφού και για την ίδια τα περιθώρια στενεύουν, με τη μεταγραφική περίοδο να λήγει στις 23/8 στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments