Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Παραμονεύει για τον δανεισμό του ο Ατρόμητος

Φιορίν Ντουρμισάι: Παραμονεύει για τον δανεισμό του ο Ατρόμητος
Φιορίν Ντουρμισάι: Ο Ατρόμητος παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του διεθνή επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Φιορίν Ντουρμισάι: Στην αρχή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή επιθετικού. Η μεταγραφή θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που άρεσε και σε άλλες ομάδες, ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευχαριστημένος που τον είχε στη διάθεση του και μάλιστα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια έδειξε να τον υπολογίζει.

Μετά τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας κάποιοι ποδοσφαιριστές “κόπηκαν”, αλλά ο Φιορίν Ντουρμισάι δεν ήταν μέσα σε αυτούς. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπάρχει η φημολογία πως το μέλλον του στον Πειραιά μόνο σίγουρο δεν είναι. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για άλλον ένα παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Κάτι τέτοιο θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Φιορίν Ντουρμισάι: Στο παιχνίδι ο Ατρόμητος

Σε περίπτωση που ο Πέδρο Μαρτίνς πάρει την απόφαση να “κόψει” τον Ντουρμισάι τότε η λύση του δανεισμού θα είναι μονόδρομος. Αρκετές ομάδες, ειδικότερα από την Super League 1, δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή. Μια από αυτές είναι ο Ατρόμητος. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει την απόκτηση του. Εφόσον, όμως, οι επιτελείς του Ολυμπιακού αποφασίσουν να παραχωρήσουν τον διεθνή επιθετικό, θα έχουν σε προτεραιότητα τον εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον δανεισμό του Θανάση Ανδρούτσου. Ο 22χρονος χαφ ήταν δεδομένο πως στο τέλος του καλοκαιριού δύσκολα θα βρίσκεται στον Πειραιά. Ο Πανιώνιος τον ήθελε πολύ, αλλά από τη στιγμή που ο Ατρόμητος μπήκε στη μέση, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Την περσινή σεζόν ο Ανδρούτσος είχε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με μία ασίστ και τέσσερις στο Κύπελλο με ένα γκολ. Ήρθε η στιγμή να πάρει παραπάνω χρόνο και γι’ αυτό αφήνει προσωρινά τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments