Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο

Κώστας Σλούκας: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο
Κώστας Σλούκας: Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ιταλία και η συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ της Κίνας είναι αμφίβολη.

Κώστας Σλούκας: Το βράδυ της Παρασκευής (16/8) η Εθνική ομάδα μπάσκετ αγωνίστηκε κόντρα στην Ιταλία στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κίνα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Η ενημέρωση από την ΕΟΚ αναφέρει ότι ο παίκτης της Φενερμπαχτσε θα παραμείνει στην Αθήνα για θεραπεία και την Τρίτη θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του. Αν τελικά ο έμπειρος αθλητής δεν μπορέσει να δώσει το “παρών” θα πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments