Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Τα θέματα που πρέπει να λύσει στην ΑΕΚ

Νίκος Λυμπερόπουλος: Τα θέματα που πρέπει να λύσει στην ΑΕΚ
Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει μια σειρά από θέματα που βρει λύσεις.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Κραϊόβα σήκωσε αρκετή σκόνη στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Το ζητούμενο για την ΑΕΚ ήταν η πρόκριση και αυτή ήρθε. Ωστόσο βγήκε προς τα έξω η ενόχληση του Μάρκο Λιβάγια για τον τρόπο διαχείρισης από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να τον αποσύρει από το παιχνίδι κάτι που έκανε τον Κροάτη έξαλλο.

Αφού κάθισε στον πάγκο, ο πρώην παίκτης της Ίντερ δεν μπορούσε να ηρεμήσει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Μπορεί να πράγματα να μη ξέφυγαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά δεν παύει να είναι ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια της ομάδας και σίγουρα ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες, όχι μόνο στην “Ένωση”, αλλά και στο πρωτάθλημα γενικότερα.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Οι δυο καυτές πατάτες

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο άνθρωπος που πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να φέρει τους δυο άντρες πιο κοντά προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Ωστόσο το θέμα Λιβάγια – Καρντόσο δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή. Ο “Λύμπε” θα πρέπει να βρει λύση για ένα άλλο σημαντικό ζήτημα. Αυτό αφορά τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει στους Έρικ Μοράν και Ούρος Τσόσιτς. Ο πρώτος αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν, στην Μάλαγα με την μορφή δανεισμού. Η Ισπανική ομάδα δεν έμεινε ευχαριστημένη με όσα είδε και αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. Ο παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα και όλο το καλοκαίρι έκανε προπονήσεις στα Σπάτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ούρος Τσόσιτς πραγματοποίησε μέτρια σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειξε διάθεση να του δώσει ούτε μια ευκαιρία. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν τον πήρε καν στην προετοιμασία. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τον εντάξει στην ομάδα. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν για στόπερ, οπότε οι ελπίδες να δούμε πάλι τον Τσόσιτς με τα “κιτρινόμαυρα” είναι ελάχιστες. Για την ώρα δεν έχει βρεθεί ομάδα να καλύψει τα συμβόλαια των δυο παικτών και δεν είναι λίγα τα χρήματα που παίρνουν. Συγκεκριμένα οι δυο μαζί κοστίζουν στην ΑΕΚ πάνω από 500.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments