Αθλητισμός

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πήρε πρωτοβουλίες μέσα στα αποδυτήρια

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Πήρε πρωτοβουλίες μέσα στα αποδυτήρια
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ πήρε πρωτοβουλίες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Τις τελευταίες μέρες τα νεύρα είναι τεταμένα. Η τραγική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί το επεισόδιο με τον Μάρκο Λιβάγια και τον Μιγκέλ Καρντόσο. Η σχέση του Πορτογάλου σταρ με την ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τον σύλλογο.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Μιγκέλ Καρντόσο οργάνωσε ένα Group Therapy προκειμένου να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του και να βρεθεί μια λύση. Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε το ελεύθερος στους ποδοσφαιριστές του να μιλήσουν. Αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία να βγει μπροστά ήταν ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός είναι μια ηγετική προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και η άποψη του μετράει πολύ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ένας προπονητής στα αποδυτήρια

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού group therapy στα Σπάτα, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός πήρε τον λόγο, παρ’ όλο που δεν είχε αγωνιστεί στα δύο ματς με την Κραϊόβα, κάνοντας μέχρι και τεχνικές αναλύσεις για τα λάθη που έγιναν και πώς αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Αυτό άρεσε πολύ στον Μιγκέλ Καρντόσο καθώς τον εκτιμάει ιδιαίτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έμπειρος αμυντικός έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα.

Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο άνθρωπος που πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία να φέρει τους δυο άντρες πιο κοντά προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα. Ωστόσο το θέμα Λιβάγια – Καρντόσο δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τον τεχνικό διευθυντή. Ο «Λύμπε» θα πρέπει να βρει λύση για ένα άλλο σημαντικό ζήτημα. Αυτό αφορά τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπολογίζει στους Έρικ Μοράν και Ούρος Τσόσιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments