Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: Οι νουθεσίες του Πέδρο Μαρτίνς στον νεαρό χαφ

Μαντί Καμαρά: Οι νουθεσίες του Πέδρο Μαρτίνς στον νεαρό χαφ
Μαντί Καμαρά: Ο Πέδρο Μαρτίνς τα «έψαλε» στον νεαρό χαφ του Ολυμπιακού μετά τις μέτριες εμφανίσεις του κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πριν από μερικές ημέρες τη δεύτερη του νίκη κόντρα στην Μπασακσεχίρ (2-0) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και την πρόκριση του στον play off γύρο των προκριματικών του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοση τους στα δύο παιχνίδια κόντρα στους Τούρκους, αλλά ήταν απόλυτα κυνικοί και πλέον έχουν στο μυαλό τους τις δύο αναμετρήσεις με την Κράσνονταρ, οι οποίες μπορούν να τους στείλουν πίσω στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένας από τους παίκτες που δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση κόντρα στην Μπασακσεχίρ ήταν ο Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος από την Γουινέα την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός θα συζητούσε την πώληση του μόνο εάν λάμβανε μια προσφορά διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων, με τον ίδιο να είναι από τα μεγάλα κέρδη της περσινής χρονιάς. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θέλει να τον βάλει σε «καλούπια», κάτι που φάνηκε αρκετά μετά τα παιχνίδια κόντρα στην Μπασακσεχίρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά τις μέτριες εμφανίσεις του Καμαρά, αλλά και το γεγονός ότι άρχισε κάπου να κάνει «νερά» στις προπονήσεις, είχε έντονο τετ α τετ μαζί του. Ο Μαρτίνς μάλιστα ύψωσε τον τόνο της φωνής του στον νεαρό χαφ προς γνώση και συμμόρφωση. «Πρέπει να ξυπνήσεις και να πάψεις να ασχολείσαι με πράγματα εκτός γηπέδου» ήταν η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού στον Καμαρά, σύμφωνα με το «Sportime».

Λεονάρντο Κούτρης: Το τελεσίγραφο του Ολυμπιακού στην Πάρμα

Τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και με τις εμφανίσεις του έχει εξασφαλίσει μια θέση στην Εθνική ομάδα. Εκτός από την καλή του απόδοση στα παιχνίδια της Super League, έχει εξαιρετική εικόνα και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών.

Αυτά τα ματς είναι η καλύτερη διαφήμιση για κάθε ποδοσφαιριστή. Όπως φαίνεται ο Κούτρης έχει διαφημίσει καλά τον εαυτό του. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του, ενώ κάποιες άλλες έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η αίσθηση πως ο έμπειρος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Η Μαγιόρκα ενδιαφέρθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τα «θέλω» της Ελληνικής ομάδας.

Λεονάρντο Κούτρης: Το ενδιαφέρον της Πάρμα και το τελεσίγραφο του Ολυμπιακού

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά. Άλλωστε ο παίκτης είναι δεμένος με συμβόλαιο, αυτό σημαίνει πως εκείνοι είναι αυτοί που ορίζουν την κατάληξη της υπόθεσης. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την Πάρμα να έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «Sportime», ο Ολυμπιακός διεμήνυσε στην ιταλική ομάδα, ότι θα δεχόταν πρόταση στα 5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σε καμία περίπτωση το ποσό αυτό να είναι πιο χαμηλό. Το «εμπόδιο» στο θέμα αυτό, βέβαια, είναι ότι σε 5 μόνο μέρες λήγει το μεταγραφικό παζάρι στη γειτονική χώρα, οπότε η Πάρμα δύσκολα θα μπορούσε να τα δώσει. Το αποτέλεσμα, αν δεν πωληθούν οι δύο παίκτες, θα είναι ένας συνωστισμός, ειδικά στην άμυνα, που πρέπει να διαχειριστεί ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments