Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Συνεχίζεται το θρίλερ για την απόκτηση του

Ματέο Γκαρσία: Συνεχίζεται το θρίλερ για την απόκτηση του
Ματέο Γκαρσία: Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έχει υπογράψει ακόμα στον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός παραμένει πάντα στο παιχνίδι της απόκτησης του.

Ματέο Γκαρσία: Σε ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια έχει εξελιχθεί το μέλλον του Ματέο Γκαρσία. Ο νεαρός εξτρέμ ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που τον έκαναν να μπει στα μπλοκάκια πολλών ομάδων. Όλες οι κορυφαίες ομάδες της χώρας ασχολήθηκαν με την περίπτωση του νεαρού ακραίου επιθετικού.

Μετά το τέλος του δανεισμού, ο Γκαρσία επέστρεψε στην Λας Πάλμας στην οποία ανήκει. Η Ισπανική ομάδα δεν τον υπολογίζει, ενώ ούτε ο ίδιος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να παίξει στην Σεγκούντα Ντιβισιόν. Για αρκετούς μήνες το όνομα του Ματέο Γκαρσία “έπαιζε” στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πράγματι οι Πειραιώτες θέλουν να γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά μόνο με τους δικούς τους όρους.

Ματέο Γκαρσία: Τον περιμένουν στο Βελιγράδι

Τις τελευταίες ώρες φάνηκε πως το σίριαλ με την επόμενη ομάδα του Ματέο Γκαρσία θα έφτανε στο τέλος του. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του και προσπαθεί να τον πείσει να μετακομίσει στη Σερβία. Το «Mozzart Sport» αναφέρει αργά το βράδυ του Σαββάτου (17/8), ότι η «μάχη» δεν έχει τελειώσει μεταξύ των δύο «ερυθρολεύκων». Κι αυτό, γιατί μπορεί να έγιναν νέες επαφές ανάμεσα στους Σέρβους και την πλευρά του παίκτη, χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη εξέλιξη.

Η ίδια πληροφορία αναφέρει, ότι την Κυριακή (18/8) οι διαπραγματεύσεις θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, οδεύοντας σε ένα δεύτερο αγωνιώδες βράδυ. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πέπε Μελ, θεωρεί πως είναι ζήτημα ωρών να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί, πού θα παίζει την νέα σεζόν ο Γκαρσία. Αξίζει να επισημανθεί, ότι Λας Πάλμας και Αστέρας τα έχουν βρει στο 1.8 εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Γκαρσία καλύτερο συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments