Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μεγάλωσε το άγχος, αυξήθηκε η πίεση για όλους

ΑΕΚ: Μεγάλωσε το άγχος, αυξήθηκε η πίεση για όλους
ΑΕΚ: Περισσότερο... κακό απ' ότι πίστευε ο καθένας έχει προκαλέσει η τραγική εμφάνιση με την Κραϊόβα, παρά την πρόκριση.

ΑΕΚ: Το διπλό της ΑΕΚ στην Κραϊόβα είχε φέρει πλατιά χαμόγελα και αισιοδοξία στην ομάδα. Με μια μεστή εμφάνιση και… επαγγελματική νίκη, η Ένωση έκανε το χρέος της και επί της ουσίας εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Όμως το δεύτερο παιχνίδι έφερε προβληματισμό, γκρίνια, σκεπτικισμό. Η πρόκριση ήρθε, όμως ήρθε με άγχος. Με μουρμούρα. Και με πολύ κακή εμφάνιση. Και όλα αυτά έχουν φέρει έξτρα άγχος στην ομάδα με το… καλημέρα στη σεζόν.

Στα πέριξ της ΑΕΚ, από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, ως και τον τελευταίο υπάλληλο σε Σπάτα και Μαρούσι, υπάρχει ένα συγκλονιστικό άγχος για την πρόκληση της πρόκρισης. Ήταν τέτοιο σε όλους το σοκ από την κακή εμφάνιση στη ρεβάνς με την Κραϊόβα, που προξένησε ανησυχία και προβληματισμό κι άπαντες ξέρουν ότι ένα κακό ενδεχόμενο από τα ματς με την Τραμπζονσπόρ, είναι ικανό, από το να “στραβώσει” τη σεζόν με το… καλημέρα, ως και το να επιφέρει εξελίξεις, αναφέρει η “Ώρα των Σπορ”.

Εξελίξεις που δεν αποκλείεται να αγγίξουν μέχρι και τον προπονητή της ομάδας. Ήδη η κριτική που γίνεται στον Μίγκελ Καρντόσο είναι έντονη. Από τα media και από τον κόσμο. Μια κριτική που φτάνει στα αυτιά της διοίκησης της ομάδας. Ο Μελισσανίδης έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δε διστάζει να πάρει αποφάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ εντός της ομάδας για να αλλάξει την κατάσταση. Τον Ουζουνίδη τον… καθάρισε σε ένα πρωί. Και έφερε στη θέση του τον Χιμένεθ, για να αλλάξει την κατάσταση.

Με τον Ισπανό δε βελτιώθηκαν τα πράγματα και από πρωταθλητής πέρσι, έφυγε ως… αποτυχημένος φέτος. Γενικά στην ΑΕΚ προσπαθούν να προλαβαίνουν καταστάσεις. Και αν προκύψει κάποιος αποκλεισμός αυτό θα γίνει και τώρα. Και με ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments