Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Οι Τούρκοι τον στέλνουν οριστικά στη Λέτσε

Κώστας Μήτρογλου: Οι Τούρκοι τον στέλνουν οριστικά στη Λέτσε
Κώστας Μήτρογλου: Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, μάζεψε τα πράγματά του και πηγαίνει στη Λέτσι.

Κώστας Μήτρογλου: «Ο Κώστας Μήτρογλου μάζεψε τα πράγματά του και φεύγει από την Γαλατασαράι με προορισμό την Λέτσε». Αυτό αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι ο Έλληνας επιθετικός, που δεν ήταν στην αποστολή της πρωταθλήτριας Τουρκίας για την εκτός έδρας ήττα (2-0) από την Ντενιζλίσπορ την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της Super Lig, «μάζεψε όλα του τα πράγματα, έστειλε μηνύματα αποχαιρετισμού στους φίλους του και αναμένεται να πάει στην Ιταλία σε λίγες μέρες».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, η Λέτσε είχε πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα φορ, αλλά δεν είναι η μόνη. Για τον 31χρονο στράικερ υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ομάδες οι οποίες θέλουν να τον αποκτήσουν. Η μία, όπως έγινε γνωστό στην Ιταλία, είναι η γαλλική Ναντ. Η δεύτερη που έχει δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον και μάλιστα έχει ρίξει και νούμερα στο τραπέζι είναι η Λέτσε.

Η ιταλική ομάδα που τη νέα σεζόν θα παίξει στη Serie A, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία. Η Λέτσε θέλει να αποκτήσει τον Έλληνα φορ ως δανεικό για ένα χρόνο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να βάλει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς του ύψους 10 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020 (να τον αγοράσει από τη Μαρσέιγ).

Στη Λέτσε αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ μεταγραφή πήρε και ο τέως χαφ του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάχοφ. Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ μέχρι το 2021, αλλά τον προηγούμενο Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατά μέχρι το 2020. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι υπάρχει και τρίτη ομάδα – έκπληξη για τον Μήτρογλου, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments