Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε παίκτη από τη Super League στην Αλ Χιλάλ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε παίκτη από τη Super League στην Αλ Χιλάλ
Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του αγορά από τη Super League.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Εδώ και δύο μήνες ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Αλ Χιλάλ, με την είδηση αποχώρησης του από το «Δικέφαλο του Βορρά» να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μετά από δύο πλήρως επιτυχημένα χρόνια, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας του έδωσε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και τον έκανε κάτοικο Αραβίας με στόχο να βρεθεί στην κορυφή και πάλι. Έτσι, ο 50χρονος τεχνικός αναζητά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Γι’ αυτό και στράφηκε στη γνώριμη για εκείνον ελληνική αγορά. Στο ραντάρ του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου βρέθηκε ο Αμίρι Κούρντι. Ο λόγος για τον παίκτη του Πανιωνίου ο οποίος, σύμφωνα με τη «Metrosport» φαίνεται ότι πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Αραβία. Ο Κούρντι, που έχει γεννηθεί στο Riyadh και στο παρελθόν έχει παίξει στην Αλ Αχλί (2014-2018), έκανε πέρυσι 23 συμμετοχές. Η ομάδα του Πανιωνίου δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτή την πρόταση των Αράβων καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020, έτσι ο παίκτης και ο σύλλογος πήραν την απόφαση για να κάνει ο αμυντικός το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ιβάν Σαββίδης: Κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

Τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο συζήτησε με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά» ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στις ανοιχτές υποθέσεις της ομάδας σε μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό. Μάλιστα, δήλωσε την εμπιστοσύνη που διατηρεί απέναντι στους Αμπέλ Φερέιρα και Μάριο Μπράνκο, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους και να μην επηρεαστούν λόγω του αποκλεισμού από τον Άγιαξ.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάνε στο OPEN. Μετά τη σύσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε για διακοπές με την οικογένειά του και θα επιστρέψει για να παρακολουθήσει από κοντά τα ματς με Παναιτωλικό, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο.

Μιχέλ: «Για τον ΠΑΟΚ είναι σε θέση να κάνει τα πάντα ο Ιβάν Σαββίδης!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη ο Λούμπος Μίχελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Σλοβακίας, με αφορμή τις επικείμενες συναντήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παράλληλα, ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «δικέφαλου του Βορρά», αναφέρθηκε και στην πιθανότητα της εκ νέου συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίχελ:

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας, ένας πλούσιος άνθρωπος με ρίζες στην Ελλάδα. Οι γονείς του γεννήθηκαν εκεί. Υπάρχει επίσης μια έντονη σχέση αγάπης με τον σύλλογο. Για τον ΠΑΟΚ είναι σε θέση να κάνει τα πάντα! Ζει τους αγώνες πολύ συναισθηματικά και παρορμητικά. Χωρίς αυτόν, ο σύλλογος δεν θα ήταν εκεί που είναι. Ίσως να κατέληγε στην τρίτη Εθνική. Τον έσωσε από την πτώχευση».

Για την αντίδραση του στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Η ομάδα είχε αγγίξει τον τίτλο και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξαν τόσο έντονες στιγμές. Έτρεξα από τις θέσεις των VIP, γιατί είδα την αμφισβητούμενη φάση στο βίντεο. Είπα στον διαιτητή ότι το γκολ ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του. Υπήρχε πολλή ένταση και έντονο αίσθημα αδικίας στην ομάδα και αυτό διόγκωσε την παρουσίαση του περιστατικού από τα ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Ο κ. Σαββίδης είναι ένας τίμιος και σωστός άνθρωπος που εξελίχθηκε από το μηδέν. Ο πλούτος που απέκτησε είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Είναι ήδη εξήντα ετών και θα μπορούσε να χαλαρώσει, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται, ακόμα και δεκαέξι ώρες την ημέρα. Συνήθως τελειώνει στις 3 το πρωί. Είναι ένας εργάτης που δίνει για τις δουλειές του και το ποδόσφαιρο τα πάντα και σέβεται τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν».

Για το μέλλον του: «Μετά το τέλος του αγώνα με την Σλόβαν θα έχω μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για να βρούμε κάποια δυνατότητα συνεργασίας. Εάν όχι, θα αναζητήσω κάτι άλλο. Είτε εντός είτε εκτός του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments