Κόσμος

Μόνο ένας στους 100 μπορεί να λύσει αυτόν τον πανεύκολο γρίφο

Μόνο ένας στους 100 μπορεί να λύσει αυτόν τον πανεύκολο γρίφο
Ένας γρίφος που θα σε κάνει να... σπάσεις το κεφάλι σου. Μπορείς να τον λύσεις;

Πόσα και πόσα μαθηματικά κουίζ έχετε συναντήσει και έχετε… σπάσει το κεφάλι σας για να τα λύσετε; Πόσοι γρίφοι σας έχουν κάνει να μην μπορείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη απάντηση, όσο κι αν στην αρχή αυτό έμοιαζε εύκολο; Γι’ αυτό υπάρχουν τα κουίζ και οι γρίφοι. Για να δουλεύουμε το μυαλό μας καλύτερα, για να προσπαθούμε να βρούμε τις απαντήσεις.

Αυτό το μαθηματικό κουίζ, ωστόσο, δε μοιάζει με κανένα άλλο. Και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που κατορθώνουν, χωρίς να δουν την απάντηση, να υπολογίσουν σωστά τη μεθοδολογία για το αποτέλεσμα. Διότι 6+4 δεν μας κάνουν ποτέ 210. Ή μήπως όχι;

Ερευνα πάνω στο συγκεκριμένο τεστ, θέλει τους ελάχιστους που βρήκαν τη σωστή απάντηση να έχουν IQ μεγαλύτερο του 150… Δείτε στις φωτογραφίες τη μεθοδολογία για την εύρεση της απάντησης, σε περίπτωση που συγκαταλέγεστε στο 99% που δεν μπορεί να απαντήσει σωστά χωρίς βοήθεια.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Άποψη

Αποστολή στoν Έβρο και τη Λέσβο

Το pagenews.gr παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, αλλά και όλες τις ειδήσεις για το μεταναστευτικό - προσφυγικό.

Η Ελλάδα των αθέατων ηρώων. Παραγωγή pagenews.gr

Γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που με τη δράση τους και τα πράγματα που κάνουν καθημερινά δημιουργούν ιστορίες και επιτυγχάνουν κατορθώματα που δεν λαμβάνουν προβολής, αλλά βοηθούν στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας ενός γραφείου, μιας γειτονιάς, ενός χωριού. Ακόμη και μιας μεγαλούπολης. Αυτούς τους ανθρώπους αναδεικνύει το pagenews.gr, προβάλλοντας τις ιστορίες τους.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι