Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς σχέση: Η αποκάλυψη που έκανε στο instagram

Νίκος Μουτσινάς σχέση: Η αποκάλυψη που έκανε στο instagram
Νίκος Μουτσινάς σχέση: Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ανάρτηση - αποκάλυψη στα social media.

Νίκος Μουτσινάς σχέση: Το τελευταίο part των καλοκαιρινών του διακοπών απολαμβάνει ο γνωστός παρουσιαστής, μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική και συνάμα επιτυχημένη σεζόν, τόσο στην τηλεόραση λόγω της εκπομπής “Για την Παρέα”, όσο και στο θέατρο με τη “Βερβερίτσα”. Ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει τις τελευταίες ανάσες δροσιάς και καλοκαιριού πριν αρχίσουν ξανά τα δύσκολα και μέσω των τελευταίων του αναρτήσεων μας δείχνει τη χαλαρή διάθεσή του. Παράλληλα, αποκαλύπτει, ίσως για πρώτη φορά, ότι βρίσκεται σε σχέση. «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τελευταία ανάρτησή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας πολυπράγμων και πολυτάλαντος άνθρωπος.  Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα κ.ά. Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες.

Σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι “Θεσπίς”. Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments