Lifestyle

Τρύφωνας Σαμαράς: Η φωτογραφία με το μαγιό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τρύφωνας Σαμαράς: Η φωτογραφία με το μαγιό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Τρύφωνας Σαμαράς: Η ανάρτηση του γνωστού κομμωτή, η οποία προκάλεσε πάταγο.

Τρύφωνας Σαμαράς: Είναι πολυπράγμων, έχει και αρκετό χιούμορ. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι του, ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε μια απόπειρα στον χώρο της μόδας, μιμούμενος την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, φόρεσε το ίδιο μαγιό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… καλώντας την παρουσιάστρια σε μονομαχία για να δουν ποιος από τους δύο το φόρεσε καλύτερα. “Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είσαι μία θεά, μια Queen Dina. Τα μαγιό σου έχουν τέλεια εφαρμογή! Αλλά, όμως, ποιος το φόρεσε καλύτερα; Εσύ ή εγώ; Χιχιχι”, έγραψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, χαρίζοντας στιγμές γέλιου στους ακολούθους του.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας μίλησε για τη ζωή του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές στην ελληνική τηλεόραση. Ο αυθορμητισμός και το μόνιμο χαμόγελο του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα συμπαθή. Μπορεί να απολαμβάνει την αναγνώριση για την δουλειά του, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα θετικά για τον γνωστό κομμωτή. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ίδιος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, αλλά και όταν έπεσε θύμα ληστείας πριν από λίγα χρόνια. «Για το πρώτο πράγμα που στεναχωρήθηκα ήταν για τον θάνατο της μητέρας μου. Μου τα ‘δωσε όλα ο Θεός και μου πήρε πολύ νωρίς τη μητέρα μου. Ήταν 59 χρονών. Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν «έφυγε» από το σπίτι με τη νεκροφόρα και τότε κατάλαβα ότι δε θα ξαναγυρίσει στο σπίτι. Έμενα μαζί της μέχρι τα 32 μου», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments