Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Δευτέρα (19/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Δευτέρα (19/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Δευτέρα (19/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Δευτέρα (19/8/19).

Κριός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρώ η Δικαιοσύνη ανοίγει τους δρόμους για ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο…είτε αυτό αφορά σχέση, είτε γάμο. Ουδείς εκπρόσωπος του πύρινου αυτού ζωδιου, δεν θα δεχτεί πια την μετριότητα. Οι Κριοί των τελευταίων μοιρών, που είναι ακόμη ελεύθεροι, θα κάνουν καρμική συνάντηση που θα τους ταρακουνήσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις…η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα θα φύγουν από το προσκήνιο…και η θέληση για πραγματική συντροφικότητα θα έρθει στην επιφάνεια. Είστε οι ευνοημένοι των ημερών.

Ταύρος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρώ η Αρχιέρεια υποδηλώνει, πως πλέον η συναισθηματική σας ζωή  θα αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά και να ανανεώνεται…επιτέλους. Αυτοί που είναι ήδη σε σοβαρή δέσμευση, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε πιο σοβαρά λόγια για μελλοντική δέσμευση. Όσοι κρατάνε ‘διπλές’ καταστάσεις, θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες εβδομάδες να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις, για αν θα προχωρήσουν έτσι ή θα αποχωρήσουν οριστικά. Αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, να είστε σε ετοιμότητα για μια ξαφνική επιστροφή…που τότε σας είχε πληγώσει πολύ!

Δίδυμοι – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρώ ο Ήλιος καταδεικνύει, πως ένας απόγονος είναι πολύ πιθανό να έρθει στους  έγγαμους Διδύμους …  και να γεμίσει την ζωή τους με αγάπη και τρυφερότητα. Αν ανήκετε στα αδέσμευτα Διδυμάκια, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε…η μοναξιά αυτήν την περίοδο λειτουργεί καθαρτικά για την ψυχή και το μυαλό σας. Αυτοί που είναι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδιου,  θα πάρουν κάποιες απαντήσεις – πληροφορίες για  μία ερωτική σχέση που ανήκει πια στο παρελθόν, και που τους προβλημάτισε…και έτσι θα γυρίσουν οριστικά και για τα καλά σελίδα στα αισθηματικά τους. Νέες γνωριμίες, φλερτ και δημιουργία μίας νέας σταθερής σχέσης είναι στο πλάνο τις προσεχείς μέρες!

Καρκίνος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρώ το Άρμα δείχνει, πως η νέα αστρολογική  περίοδος που τρέχει θα  δώσει αρκετές ερωτικές ευκαιρίες και πολύ όμορφες αισθησιακές στιγμές, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν υποστεί πολλά που τους έχουν κάνει δύσπιστους! Έχετε ανάγκη για κάτι πιο σοβαρό – ποιοτικό. Για τους δεσμευμένους, προσέχετε γιατί αυτήν την περίοδο γιατί μπορεί να οδηγήσετε μία ερωτική σας σχέση στα άκρα, και να την χάσετε από δικούς σου λάθος χειρισμούς. Αυτό το κάνετε συχνά λόγω της απίστευτης ανασφάλειας που σας διακατέχει.

Λέων – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρώ η Κρίση  φανερώνει πως οι ελεύθεροι ‘Βασιλιάδες’  θα βιώσουν έναν απρόσμενο κεραυνοβόλο έρωτα, που είναι πολύ πιθανό να εισβάλει στη ζωή τους και να τους γεμίσει με πρωτόγνωρα συναισθήματα και ζωντάνια. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας για αυτόν το ‘τρελό’ έρωτα, και όπως πάντα έτσι και τώρα, θα ρισκάρετε επικίνδυνα αν ήδη βρίσκεστε σε συναισθηματικό δεσμό ή γάμο! Το σημείο αναφοράς που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, είναι ότι η εν δυνάμει ερωτική σχέση που θα δημιουργηθεί, θα εξελιχθεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Παρθένος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρώ οι Εραστές δείχνει πως τα άστρα ακόμα, δοκιμάζουν την ερωτική σας ζωή και θα σας αναγκάσουν να κάνετε τα τελικά ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σας πριν λήξει το τρέχον έτος. Εδώ και καιρό σας απασχολήσει έντονα η πορεία της σχέσης σας  που δεν βλέπετε τίποτα πια να σας ικανοποιεί, ακόμα ίσως και να σας πιέζει. Αν αυτό είναι γάμος, τότε μιλήστε ειλικρινά για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν. Φημίζεστε σαν το ζωδιο που διορθώνει και όχι που απορρίπτει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ζυγός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρώ η Αυτοκράτειρα  δείχνει πως οι ισορροπίες πια είναι ευαίσθητες, και θα χρειαστεί να αποφύγετε τις ερωτικές υπερβολές που απειλούν την σχέση σας. Θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε  σε κινήσεις ανανέωσης  με το συντροφικό σας έτερο,  και αν τελικά σε βάθος χρόνου το πετύχετε, τότε όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν οριστικά. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους του αέρινου ζωδιου, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για έντονες ερωτικές προκλήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στη ζωή σας μια αγάπη από τα παλιά, που θα σας βάλει σε διλήμματα, που όμως εσείς μόνο θα πάρετε τις τελικές  αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης αυτής. Γενικότερα βάλτε διαχωριστικές γραμμές σε όλους!

Σκορπιός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρώ ο  Κόσμος δείχνει πως μπορεί το τελευταίο διάστημα σας έτυχαν στην ερωτική σας ζωή αρκετές αναποδιές – καθυστερήσεις – στεναχώριες,  που μάλλον σας έκαναν να χάσετε την χαρά, την αισιοδοξία και την εσώτερη αυτοπεποίθησή σας. Όμως μια συμμαχία , έρχεται και επαναφέρει στην καθημερινότητα σας την ερωτική θέρμη που τόσο πολύ σας έχει λείψει, και  ίσως χρειάζεται  θα κάνετε και  έναν αισθηματικό απολογισμό για θα πάρετε απαντήσεις προκειμένου να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε για να το διεκδικήσετε. Ενεργοποιηθείτε.

Τοξότης – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρώ ο Αρχιερέας φανερώνει  πως οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας, θα  αλλάξουν, μιας και δεν βρίσκετε την πλήρη ανταπόκριση από το άτομο που έχετε στο πλάι σας. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να πάρετε την απόφαση, να παγώσετε τυχόν σκέψεις για συγκατοίκηση ή να ανοιχτείτε πολύ λιγότερο συναισθηματικά, με ένα άτομο που υπάρχει στη ζωή σας και μέχρι τώρα η σχέση σας δεν έχει αρχίσει να σταθεροποιείται όπως θα έπρεπε….και να σοβαρεύει! Δώστε χρόνο σε όλους τους εμπλεκόμενους να δηλώσουν τις προθέσεις και τις δυνατότητες τους!

Αιγόκερως – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρώ το Αστέρι δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιαστείτε και στη συνέχεια να ερωτευτείτε σφόδρα ένα άτομο, που θα φαντάζει στα μάτια σας τέλειο. Ίσως  και να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε πάντα να βρείτε…το άλλο σας μοιραίο μισό. Είσαστε  άνθρωποι της λογικής, αλλά αυτήν την φορά, η καρδιά σας, θα σας παρασύρει να δείτε πιο ρομαντικά και αισιόδοξα αυτή την κατάσταση.  Αν ωστόσο ήδη είσαστε μέσα δεσμό, τότε θα δείτε εμπράκτως πολλά πράγματα να αλλάζουν στη σχέση σας προς το καλύτερο…γάμος – ένας απόγονος!

Υδροχόος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρώ ο  Τρελός…ένα διφορούμενο χαρτί που δηλώνει ότι μπροστά σας ξετυλίγετε ένα ευνοϊκό διάστημα για να ξεκινήσετε μία νέα συναισθηματική –  ερωτική σχέση που θα έχει σταθερότητα και πορεία στον χρόνο. Οι Υδροχόοι που έχουν σχέση, να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν ‘με φόρα’ πολύ ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, και τα πράματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Ωστόσο αν συντηρείτε παράλληλες καταστάσεις, καλό θα ήταν να τις ξεφορτωθείτε.

Ιχθύς – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρώ ο Αυτοκράτορας δηλώνει πως μπορεί να υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με την εξέλιξη μίας ερωτικής σας υπόθεσης και να βρίσκεστε σε ψυχικό διχασμό…ιδίως αν υπάρχει και παράλληλος δεσμός – γάμος στην εν λόγω περίπτωση. Επίσης προσπαθήστε να μην αφήσετε τις γνώμες τρίτων προσώπων να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας  και για το πως θα πρέπει να φερθείτε στον άνθρωπο σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους! Οπλιστείτε με υπομονή, οι μέρες θα καλυτερέψουν, και θα βρείτε την δυναμική και την σοφία που απαιτείτε για θα τοποθετήσετε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Κρατείστε χαμηλούς τόνους γενικότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments