Αθλητισμός

Ράσμους Τελάντερ: Φήμες για πιθανή επαναπροσέγγιση του Παναθηναϊκού

Ράσμους Τελάντερ: Φήμες για πιθανή επαναπροσέγγιση του Παναθηναϊκού
Ράσμους Τελάντερ: Ο Δανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα.

Ράσμους Τελάντερ: Ο Δανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τη διετία 2015-17 στον Παναθηναϊκό, δίχως ωστόσο μεγάλη επιτυχία. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βγάλει όλο το πλαίσιο των δυνατοτήτων του στους αγωνιστικούς χώρους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση του τριφυλλιού, ούτως ώστε να υπάρξουν… δύο Δανοί (μαζί με τον Μπεκ) στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του sdna.gr, οι “πράσινοι” έχουν στη λίστα τους την περίπτωση του Τελάντερ. Μια περίπτωση η οποία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εκείνη του Τζακ Ρόντγουελ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Τελάντερ είναι ελεύθερος από τη Φίτεσε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν θα έλεγε “όχι” στην προοπτική επιστροφής στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές έφτασαν μέχρι και στα δικαστήρια για οφειλόμενα του συλλόγου στον εν λόγω ποδοσφαιριστή.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν διερευνητικές επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Τελάντερ αλλά περισσότερα θα φανούν μόνο εάν κολλήσει οριστικά η υπόθεση Ρόντγουελ.

Η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ρόντγουελ

Η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Παναθηναϊκό, που αποφάσισε να κάνει μια, βελτιωμένη, τελική προσφορά στον παίκτη. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η «Live Sport», οι «πράσινοι» πρότειναν διετές συμβόλαιο στον Άγγλο μέσο, με πάγιες αποδοχές άνω των 300 χιλιάδων ευρώ και μπόνους, με τα οποία η αμοιβή του μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Κάπως έτσι, στην ομάδα ελπίζουν να έχουν καταφέρει να κάνουν τη ρελάνς τους, που θα πείσει τελικά τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας. Με λίγα λόγια, η προσφορά αφορά ένα ποσό της τάξης των 640 χιλιάδων ευρώ στο τέλος της διετίας χωρίς τα μπόνους, κάτι που θα καταστήσει τον Ρόντγουελ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Παναθηναϊκού με τα υπάρχοντα δεδομένα. Κι αυτό, γιατί οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Εμάνουελ Ινσούα δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία με την ομάδα, ώστε να γίνουν γνωστά και τα ποσά που αμφότεροι θα πάρουν, εφόσον γίνει το deal μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments