Ελλάδα

Διαβατά: Πως έγινε το τραγικό τροχαίο

Διαβατά: Πως έγινε το τραγικό τροχαίο
Διαβατά: Ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ φαίνεται πως προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς κινούταν στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες. Με τους υπερήχους κύησης στα χέρια η νεκρή έγκυος.

Διαβατά: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το τραγικό δυστύχημα στα Διαβατά, όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρένο το μεσημέρι της Δευτέρας (20/8), με αποτέλεσμα το θάνατο μιας εγκύου γυναίκας και τον τραυματισμό του συζύγου της. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική δεν είχε τις αισθήσεις της, ενώ, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στα χέρια της κρατούσε τους υπερήχους κύησης. Η ίδια είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» για να γίνει υπέρηχος στο έμβρυο και μετά στο «Παπανικολάου», όπου και θα γίνει νεκροτομή. Ο 50χρονος άνδρας του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις. To δυστύχημα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνέβη στις 14.00, όταν το Ι.Χ. παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωση της η τροχαία, ο 50χρονος οδηγός του ΙΧ φέρεται να προχώρησε σε μία ανεξήγητη κίνηση καθώς προσπάθησε να προσπεράσει δύο αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταματημένα μπροστά στην φυλασσόμενη διάβαση του τρένου και αφού είχαν κατέβει οι μπάρες. «Ο θόρυβος ήταν τέτοιος που πετάχτηκα από το σπίτι μου», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments