Ελλάδα

Λουκέτο σε γνωστή αλυσίδα στην καρδιά του καλοκαιριού (pic)

Λουκέτο σε γνωστή αλυσίδα στην καρδιά του καλοκαιριού (pic)
Ο ιδιοκτήτης ανακοίνωσε το τέλος μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ανακοίνωσε ότι βάζει λουκέτο προς ώρας. Η ανακοίνωση έγινε από τον ιδιοκτήτη της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μέσω της συγκινητικής ανάρτησής του, αποκάλυψε τους λόγους οι οποίοι τον ώθησαν να κλείσει μια πάλαι ποτέ κραταιά επιχείρηση, η οποία απασχολούσε εκατοντάδες εργαζομένους, είχε δημιουργήσει δίκτυο με αρκετούς προμηθευτές, αλλά και εξίσου μεγάλο πελατολόγιο.

Ο ιδιοκτήτης ανέβασε στο Facebook φωτογραφία από την πρόσοψη του κτιρίου που στέγαζαν τα κεντρικά της επιχείρησης, στέλνοντας το δικό του “ευχαριστώ” προς όλους εκείνους που γιγάντωσαν την επιχείρησή του όλα αυτά τα χρόνια. Η ανάρτηση μέτρησε εκατοντάδες likes και δεκάδες σχόλια από παλαιούς συνεργάτες αλλά και ανθρώπους που έκαναν τις αγορές τους από την εν λόγω αλυσίδα.

Η ανάρτηση για το κλείσιμο της αλυσίδας Glou

O Γιώργος Γλου ανακοίνωσε το λουκέτο στο τελευταίο κατάστημα της άλλοτε ισχυρής αλυσίδας που παρέμενε ανοιχτό, στην οδό Τσαμαδού 30 στον Πειραιά. Στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος, η οποία συνοδευόταν από τα εξής λόγια: «Glou τέλος, τουλάχιστον προς ώρας, εννέα παιδιά έχουμε και μια ζωή μπροστά μας.

Όλα ξεκίνησαν εδώ, Πειραιάς, Τσαμαδού και όλα τελειώσαν εδώ έπειτα από 34 χρόνια. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εργαζομένους, τους εκατοντάδες προμηθευτές-συνεργάτες. Μα πάνω από όλα τα εκατομμύρια πελατών που όλα αυτά τα χρόνια μάς γιγάντωσαν με την εμπιστοσύνη τους – αν κάποιοι (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) δεν μας πολεμούσαν λυσσαλέα, ακόμη αυτή η εταιρεία θα μεγαλουργούσε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ (πόσο λίγο είναι) στους γονιούς μας για τη δυνατότητα, τη συμπαράσταση, τη συνεργασία που μας έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments