Ελλάδα

Νίκος Ταχιάος: Αναλαμβάνει πρόεδρος της Αττικό Μετρό

Νίκος Ταχιάος: Αναλαμβάνει πρόεδρος της Αττικό Μετρό
Νίκος Ταχιάος: Στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου φαίνεται να έχει καταλήξει η κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε.

Νίκος Ταχιάος: Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει καταλήξει στο πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου για τη θέση του προέδρου της εταιρείας Αττικό Μετρό Α.Ε. Μάλιστα, η απόφαση αυτή θεωρείται ειλημμένη και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται πολύ σύντομα. Ο κ. Ταχιάος, (τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα) είναι ο πρώτος επιλαχών βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ενώ ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ στις εκλογές του Μαϊου. Διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, σύμφωνα με πληροφορίες θα οριστεί ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουρέτας, που διετέλεσε αντιπρόεδρος στην ΕΡΓΟΣΕ.

Ο Νίκος Ταχιάος στην προεκλογική περίοδο κυρίως των δημοτικών εκλογών είχε συγκρουστεί ανοιχτά και με ακραίες εκφράσεις με τον νυν πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο αλλά και με υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου για το θέμα του μετρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments