Καιρός

Καιρός Αρναούτογλου: Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Καιρός Αρναούτογλου: Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Καιρός Αρναούτογλου: Δεν προβλέπονται μεταβολές των καιρικών συνθηκών μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Καιρός Αρναούτογλου: Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει ίδιο, χωρίς σημαντικές μεταβολές, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της εβδομάδας. Ο Σάκης Αρναούτογλου, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεν προβλέπονται βροχοπτώσεις μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, με την ηλιοφάνεια να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πλην των ορεινών περιοχών όπου ενδέχεται να υπάρξουν παροδικές νεφώσεις. Για αύριο, Τετάρτη 21 Αυγούστου, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι ο καιρός θα διατηρηθεί καλός, ωστόσο θα ενισχυθεί η ένταση των ανέμων, οι οποίοι θα φτάσουν μέχρι τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα για μπόρες στα ορεινά της Κρήτης.

Το άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι η θερμοκρασιακή διαφορά που παρατηρείται μεταξύ των πρωινών και των απογευματινών ωρών. Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ των 12-15 βαθμών Κελσίου στα ορεινά και 15-19 βαθμών στα ηπειρωτικά. Το απόγευμα, ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 36 βαθμούς στης δυτική Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 35.

Σε γενικές γραμμές, το σκηνικό θα παραμείνει ίδιο μέχρι την Κυριακή, με την ηλιοφάνεια να αποτελεί τη “σταθερά”, κάτι που ισχύει και για τους ανέμους. Την Παρασκευή υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά και τα βόρεια ορεινά της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν την ημέρα εκείνη στα 6-7 μποφόρ σε περιοχές όπως η Θράκη, η Ανατολική Στερεά Ελλάδα και η Ανατολική Πελοπόννησος.

Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει δίχως “καιρικά” απρόοπτα, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε νορμάλ για την εποχή επίπεδα και τους βοριάδες να μην εξασθενούν.

Το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments