Lifestyle

Κίμων Μπάλλας: Αυτός είναι ο πρώην σωματοφύλακας και σύζυγος της Έλενας Ράπτη

Κίμων Μπάλλας: Αυτός είναι ο πρώην σωματοφύλακας και σύζυγος της Έλενας Ράπτη
Κίμων Μπάλλας: Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε η είδηση του γάμου της Έλενας Ράπτη και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον σύζυγο της.

Κίμων Μπάλλας: Μυστήριο και απορία προκάλεσε η Έλενα Ράπτη, η οποία αποκάλυψε μέσω Instagram με τον αγαπημένο της, Κίμωνα. Ένας γάμος που διατηρήθηκε κρυφός από τα φώτα της δημοσιότητας, με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, με κουμπάρους δύο στενούς φίλους της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά, η είδηση προκάλεσε έκπληξη και όλοι άρχισαν να ψάχνουν μανιωδώς να βρουν ποιος είναι ο γαμπρός. Από την πρώτη στιγμή το μόνο που έγινε γνωστό ήταν το μικρό όνομά του, Κίμωνας. Και χθες, η Espresso αποκάλυψε πως ο άνδρας που συνόδευσε την Έλενα Ράπτη στην εκκλησία ανήκει στην προσωπική της ασφάλεια και μάλιστα πως ήρθαν πιο κοντά όταν η βουλευτής έκανε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017.

Τα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν σήμερα (20/8) αποκάλυψαν το όνομα του συζύγου της Έλενας Ράπτη. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος παντρεύτηκε τη βουλευτή στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους. Σύμφωνα με τα τρικαλινά μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα με το trikala-enimerosi.gr, ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι αστυνόμος Α’ και όντως ήταν στην προσωπική φρουρά τής Έλενας Ράπτη, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ασχολείται με την αγιογραφία.

Δείτε τον σύζυγο της Έλενας Ράπτη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments