Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (20/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (20/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (20/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (20/8/19).

Κριός

Ο αγαπημένος σου μπορεί να έχει πειστικά επιχειρήματα, αλλά κάτι δε σου «κολλάει». Το ένστικτό σου, σου λέει πως υπάρχουν περισσότερα σ’ αυτή την ιστορία – και ίσως να έχεις δίκιο. Αν καταφέρεις να πληροφορηθείς περισσότερα, ίσως σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε ακριβή συμπεράσματα. Αυτό, μπορεί να ωφελήσει και τους δυο σας.

Ταύρος

Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί, είναι μια βαθιά ανάσα και μεγάλη προθυμία από την πλευρά σου, για να πεις αυτά που πιστεύεις πως πρέπει να πεις….ή να μιλήσεις στο ταίρι σου, για τα συναισθήματά σου. Θα τα καταφέρεις ευκολότερα από ό, τι νομίζεις – και ενδεχομένως, με έναν τρόπο που θα κάνει τη συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα. Οποιοσδήποτε φόβος σ’ έχει κάνει να καθυστερήσεις ν’ ανοιχτείς στο σύντροφό σου, θα επιβεβαιωθεί πως ήταν εντελώς αβάσιμος.

Δίδυμοι

Αν ένα σχέδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, φαίνεται να παίρνει περισσότερο χρόνο για να εξελιχθεί από ότι επιθυμείς, τότε μην απογοητευτείς και σιγοβράζεις μέσα σου. Μπορεί να στεναχωριέσαι περισσότερο, από ό, τι πιστεύει ο αγαπημένος σου. Καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις σου και την προσπάθειά σου ν’ αντιμετωπίσεις τα εμπόδια….. θα εκπλαγείς από το πόσο χρήσιμος θα είναι ο εραστής σου, αν αναλάβει μέρος του φορτίου σου.

Καρκίνος

Η ικανότητά σου να αναλάβεις τον έλεγχο μιας κατάστασης, θα μπορούσε να είναι ανεκτίμητη και χρήσιμη, για να φέρει μια ευχάριστη ερωτική ανάπτυξη. Αν είσαι ελεύθερη, και είσαι διατεθειμένη ν’ αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε οποιαδήποτε ομαδική κατάσταση, θα προκαλέσεις την απογοήτευση κάποιου. Αν είσαι σε σχέση, θα ευχαριστήσεις το ταίρι σου, αν αντιμετωπίσεις μαζί του και καταφέρετε να λύσετε ένα θέμα, που τον απασχολεί καιρό.

Λέων

Η εμπιστοσύνη που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητη για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, δεν θα είναι δύσκολο να τη βρεις τώρα. Θα εκπλαγείς, με το πόσο λίγα λόγια ενθάρρυνσης από το αντικείμενο του πόθου σου, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά -κάτι που δίσταζες να κάνεις, μέχρι τώρα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα…..αντίθετα θα κερδίσεις πολλά, αφήνοντας κατά μέρος την επιφυλακτικότητά σου τώρα.

Παρθένος

Σε κάτι που έχεις επικεντρωθεί και έχετε κοινό με τον εραστή σου, μπορεί να σου φαίνεται πολύ ελκυστικό, επειδή αυτός, το αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο. Οι ιδέες ή οι απόψεις που σου προσφέρει, μπορούν να σε βοηθήσουν να το δεις με διαφορετικά μάτια. Θα καταφέρεις να δεις μαγεία, σε ό,τι είναι ατελές. Μπορεί να είναι οι διαφορές σας, που υποστηρίζουν μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση.

Ζυγός

Αν αγωνίζεσαι να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο τον εραστή σου, θα συνειδητοποιήσεις, πως είναι πιο συντονισμένος μαζί σου, απ’ ό,τι πίστευες. Αυτό θα μειώσει αυτόματα ή θα εξαλείψει την ανάγκη σου, να επαναλάβεις την ερώτηση. Θα βρεις πως ο αγαπημένος σου θα υποκινήσει τη συζήτηση που περίμενες να κάνεις εσύ, εδώ και αρκετό διάστημα.

Σκορπιός

Ένας ισχυρός άνεμος σοβαρότητας ή ευθύνης θα επισκιάσει τα πιο ευγενικά πράγματα που προσφέρονται στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να μην είσαι ένας «μαγνήτης υποχρεώσεων», καθώς θα νιώθεις υποχρεωμένη να δώσεις μεγάλη έμφαση σε πολλές ευθύνες. Ό, τι κι αν παίρνεις σοβαρά, μπορεί παράλληλα να σε αποτρέψει από μια ρομαντική ευκαιρία που παραμονεύει στο παρασκήνιο….και που πραγματικά είναι πολύ καλή για να τη χάσεις!

Τοξότης

Ο εραστής σου θα καταλάβει- αλλά ενδεχομένως μόνο μέχρι ένα σημείο- την ανάγκη σου να ασχοληθείς με την σταδιοδρομία σου. Ωστόσο, με την δική σου προσπάθεια, μπορείς να δημιουργήσεις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική σου ζωή και στα ερωτικά σου. Αν ξέρεις πως η εστίασή σου αποσπάται ευκολότερα από τα εργασιακά σου, παρά από την δική σου ευχαρίστηση, προσπάθησε να δώσεις σημασία περισσότερο στις δικές σου ανάγκες. Πρέπει να καταλάβεις, πως είναι εξίσου σημαντικές!

Αιγόκερως

Πριν καταβάλλεις σημαντική προσπάθεια ή κάνεις μια μεγάλη χειρονομία στον εραστή σου, σκέψου αν πραγματικά πρέπει να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο. Είναι πιθανό η επιθυμία σου να εντυπωσιάσεις ή να δείξεις το βάθος της αγάπης σου γι’ αυτόν, να συνεπάγεται κάτι περισσότερο από ό,τι είναι αναγκαίο ή αναμενόμενο. Δώσε λοιπόν στο ταίρι σου την ευκαιρία, να μπορέσει να σου το ξεκαθαρίσει αυτό!

Υδροχόος

Μεγάλη σκέψη θα μπορούσε να δοθεί σε μια σχέση ή σ’ ένα θέμα…. και ειδικότερα για το πώς θα ήθελες να οδηγηθεί κάτι, σε μια νέα κατεύθυνση. Ό, τι συνέβη πρόσφατα θα μπορούσε να αποτελέσει τον καταλύτη για αυτή τη νέα στάση ή προσέγγιση. Θα γίνει άραγε δεκτή η δημιουργική ή εμπνευσμένη ιδέα σου? Αυτό εξαρτάται από το πόσο θα χρησιμοποιήσεις λέξεις, όπως «εμείς» αντί για «εγώ».

Ιχθύες

Ένα ερωτικό σχέδιο μπορεί να αντιμετωπίσει ένα εμπόδιο λόγω αλλαγής στην συναισθηματική σου κατάσταση, αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει πως είσαι ασυνεπής, αλλά θα φανείς περισσότερο υπεύθυνη, αν αποκαλύψεις πως η καρδιά σου δε συμφωνεί με τις τρέχουσες ρυθμίσεις. Ευτυχώς, αυτό προσφέρει εξαιρετικό περιθώριο και στους δυο σας, ώστε να βρείτε ένα καινούργιο σχέδιο που θα σας ικανοποιεί αμφότερους. Μπορεί το καινούργιο σχέδιο, να είναι πολύ πιο εμπνευσμένο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments