Αθλητισμός

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το τετ α τετ του με τον Πέδρο Μαρτίνς

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Το τετ α τετ του με τον Πέδρο Μαρτίνς
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τον Σέρβο εξτρέμ λίγο πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Σέρβος εξτρέμ αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος έχει πιάσει από τα «μαλλιά» της ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πλέον δείχνει πως τον υπολογίζει ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια της δύσκολης χρονιάς. Άλλωστε, ο Ραντζέλοβιτς ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης κόντρα στην Μπασακσεχίρ, όταν πέρασε αλλαγή στο ματς, κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» την πρόκριση στον Play off γύρο των προκριματικών του Champions League.

Μάλιστα, σύμφωνα το «fosonline.gr», για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ ο Ρανζέλοβιτς είναι ο άσος που κρύβει στο μανίκι του ο Πέδρο Μαρτίνς. Από το μυαλό του έχει περάσει να τον ξεκινήσει και βασικό, αλλά αυτό δεν θα γίνει ούτε στο πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Το σίγουρο είναι πως ο Ραντζέλοβιτς θα έχει σημαντικό ρόλο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ειδικά από τη στιγμή που ξεκινούν και τα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα. Στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τετ α τετ με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για μερικά λεπτά με τον Σέρβο εξτρέμ για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη και θεωρεί ότι θα του δώσει λύσεις και την Τετάρτη το βράδυ.

Ολυμπιακός: Φέρνει παίκτη μετά την Κρασνοντάρ – Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί

Στο λιμάνι έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. Αυτή δεν είναι άλλη από την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρασνοντάρ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει προβάδισμα ενόψει τις δύσκολης ρεβάνς. Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις δυο μάχες με την Ρωσική ομάδα, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματάει.

Σε κύκλους μάνατζερ κυκλοφορεί έντονα ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν ποδοσφαιριστή. Πιθανότατα για εξτρέμ γίνεται λόγος. Να ανακοινώσει δηλαδή νέο παίκτη πριν τη ρεβάνς της Ρωσίας, παρότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει εισηγηθεί μόνο την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Ολυμπιακός: Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί

O Ολυμπιακός έχει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο την απόκτηση ποδοσφαιρική που θα αγωνίζεται στον άξονα, αλλά δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση κι ενός ακόμη επιθετικού, που θα πλαισιώσει τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί στην κορυφή. Παράλληλα, πάντα παίζει και το σενάριο απόκτησης ενός μπακ, σε περίπτωση αποχώρησης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά σενάρια για τους Κούτρη και Ομάρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, καθώς αναζητούν ένα ακόμα χαφ και ένα εξτρέμ. Ο Μέντες, ο οποίος έχει πελάτες στο λιμάνι τους Σα και Ποντένσε, έχει ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο και μπορούν να προκύψουν αρκετές περιπτώσεις παικτών από εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments