Άποψη

Αλέφαντος: Έργο Μαρτίνς και Μαρινάκη αυτός ο απίθανος Ολυμπιακός

Αλέφαντος: Έργο Μαρτίνς και Μαρινάκη αυτός ο απίθανος Ολυμπιακός
Ο Νίκος Αλέφαντος τρίβει τα μάτια του με τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς και καταθέτει τις σκέψεις του στο blog του στο pagenews.gr μια μέρα μετά τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ.

Ο Ολυμπιακός ήταν απίθανος! Μου άρεσε πολύ και μου άρεσε όχι για τα γκολ που βλέπουν οι φίλαθλοι αλλά για την τακτική του Μαρτίνς. Έχει βελτιωθεί πολύ ο προπονητής του Ολυμπιακού από πέρσι. Έπαιζε ανοικτά πέρσι και έχανε ματς που δεν έπρεπε.

Ο Ολυμπιακός φέτος ξεκινάει από την άμυνα. Έχει βρει σεντερμπακάρα που τον μπάνισα από το πρώτο ματς, αλλά έχει φτιάξει και όλη την αμυντική τακτική. Ξεκινάει από το να κρατήσει το μηδέν πίσω η ομάδα. Αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Όχι κατοχή της πλάκας. Ο Ολυμπιακός σε δαγκώνει γρήγορα στη μεταβίβαση της μπάλας. Όχι έβαλα 3 γκολ και έφαγα 4. Είναι δεμένη η ομάδα και μπράβο στον Μαρτίνς. Και σαν κόουτς πολύ καλός. Οι αλλαγές που κάνει είναι έξυπνες. Έβαλε τον πιτσιρικά τον Ραντζελοβιτς και τους διέλυσε τους Ρώσους. Τους ξέσκισε!

Παικταράς μπορεί να γίνει ο μικρός. Έχει τα στοιχεία που μου αρέσουν. Ταχύτητα, καλά σωματικά προσόντα και χώνεται στο γκολ. Το κυνηγάει με λύσσα το γκολ. Τι να σε κάνω να είσαι μπροστινός και να μην σκοράρεις.

Ο μικρός έχει θράσος. Είναι χώστης! Δείχνει παίκτης που μπορεί να γίνει υψηλού επιπέδου. Ταχύτητα, ντρίμπλα και γκολ. Αυτά θέλει ο Ολυμπιακός.

Σας είχα πει ότι ο Ολυμπιακός θα πέρναγε τους Τσέχους και τους Τούρκους και τους Ρώσους. Είναι μεγάλη δικαίωση για τον Μαρινάκη που έχει δώσει μεγάλες μάχες. Θα πάρει και το πακέτο τώρα των 30 εκ. ευρώ, θα ενισχύσει και άλλο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα φέρει χάφαρο για να μην τραβήξει μόνος του όλο το κουπί ο Βαλμπουενά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ ο οποίος είναι σε προχωρημένη ηλικία.

Μεγάλη βελτίωση βλέπω στον Γκερέρο. Ακατάπαυστος. Είναι επικίνδυνος κυνηγός. Όλους τους παίκτες τους βλέπω καλά προπονημένους και με καλή τακτική, μπράβο στον προπονητή. Είναι μεγάλη ευκαιρία τώρα για τον Ολυμπιακό με τα 30 εκ. που θα πάρει, να ενισχυθεί κι άλλο να πάρει το πρωτάθλημα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής ο Μαρινάκης θα του το φέρει.

Του Φορτούνη η απουσία δεν φάνηκε. Βρίσκει τα πατήματα της η ομάδα και ξεπερνάει τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη στην Ελλάδα. Αυτό δείχνει τι ρόστερ έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός.

Μεγάλο ρόλο πάντως παίζει ο προπονητής. Η ομάδα είναι πολύ καλά προπονημένη. Πετάνε πάνω στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, έχει τον προπονητή που ξέρει καλύτερα την ομάδα του και την έχει προπονήσει πολύ περισσότερο από τους προπονητές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα το πληρώσει που έχασε τον Λουτσεσκου και ανακατεύονταν στα πόδια του, το είπα από την πρώτη στιγμή. Κι εμένα όταν ανακατεύονταν παράγοντες στα πόδια μου έφευγα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Αλέφαντου με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments