Αθλητισμός

Άντριγια Ζίβκοβιτς: «Ολυμπιακός και Ρεν για Ζίβκοβιτς», λένε οι Σέρβοι

Άντριγια Ζίβκοβιτς: «Ολυμπιακός και Ρεν για Ζίβκοβιτς», λένε οι Σέρβοι
Άντριγια Ζίβκοβιτς: Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Σερβία ο Ολυμπιακός και η Ρεν δίνουν μάχη για τον παίκτη της Μπενφίκα.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλο προβάδισμα κόντρα στην Κρασνοντάρ και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στους ομίλους του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλει τα ταμεία του ένα μεγάλο ποσό που θα του δώσει άλλον αέρα στο να κινηθεί μεταγραφικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση της ομάδας και αυτοί που τρέχουν τα μεταγραφικά είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν τα “θέλω” του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει έναν παίκτη για τα άκρα και έναν άλλο που να μπορεί να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη. Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να δώσει λύσεις και στις δυο θέσεις. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που ανήκει στην Μπενφικα, αλλά δεν υπολογίζεται. Ο Σέρβος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στον Ολυμπιακό.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο

Η σερβική «Mozzarsport» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Ζίβκοβιτς, γιατί αναζητάει έναν ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του πρώην άσου της Παρτιζάν. Την ίδια στιγμή όμως στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η Μπενφίκα έχει ήδη δεχτεί κρούση από την Ρεν, αλλά ο παίκτης περιμένει να δει την κατάληξη των προκριματικών του Champions League και του Europa League για να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους Σέρβους λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ζίβκοβιτς και εκτιμάται ότι αν «κλειδώσει» οριστικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο ο 23χρονος χαφ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments