Lifestyle

Ντέιβιντ Χέισελχοφ: O Ιππότης της ασφάλτου βγάζει μέταλ δίσκο

Ντέιβιντ Χέισελχοφ: O Ιππότης της ασφάλτου βγάζει μέταλ δίσκο
Ντέιβιντ Χέισελχοφ: Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει μέταλ δίσκο.

Ντέιβιντ Χέισελχοφ: Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός και τραγουδιστής Ντέιβιντ Χέισελχοφ σχεδίαζε να δώσει στο επόμενο άλμπουμ του έναν «μέταλ» ήχο. Είχε πει στην γερμανική εφημερίδα Zeit Online: «Στο νέο μου άλμπουμ θα έχω μερικά κομμάτια σκληρού μέταλ. Γιατί όχι; Δεν έχω ακόμη τίτλο για το άλμπουμ, αλλά θα πρέπει να ονομαστεί: Όλα επιτρέπονται. Κάνω τα πάντα γιατί μπορώ. Γιατί το θέλω».

Τώρα, ο ηθοποιός αποκάλυψε την πλήρη λίστα των τραγουδιών του δίσκου και τους ξεχωριστούς συμμετέχοντες σ’ αυτόν, ο οποίος, τελικά θα φέρει τον τίτλο «Open Your Eyes». Το «Open Your Eyes» θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ντέιβιντ Χέισελχοφ: Σύντομο βιογραφικό

O γερμανικής καταγωγής Ντέιβιντ Χάσελχοφ γεννήθηκε στη Βαλτιμόρη στις 17 Ιουλίου του 1952, και έχει μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως ο τηλεοπτικός αστέρας που τον έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι τηλεθεατές στον κόσμο, χάρη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές “Knight Rider” και “Baywatch”.  Η πρώτη του εμπειρία ως ηθοποιός ήταν στην ηλικία των επτά ετών, σε μια παράσταση του “Peter Pan”.

Η πρώτη του επαγγελματική ερμηνεία ήταν το 1975, στη σαπουνόπερα της CBS “The Young And The Restless”, ως Δρ. Σνάπερ Φόστερ. Έξι χρόνια αργότερα ακολούθησε ο ρόλος του «Ιππότη στης Ασφάλτου» Μάικλ Νάιτ, ενώ από το 1989 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Baywatch” επί 11 χρόνια, μια σειρά η οποία προβάλλεται ακόμα σε περισσότερες από 140 χώρες.

O Χάσελχοφ έχει ακόμα συμμετάσχει σε ταινίες μεγάλου μήκους όπως, “Click”, του Άνταμ Σάντλερ, “The Spongebob Squarepants Move”, “Dodgeball: A True Underdog Story”, “Legacy” και “Hop”. Επίσης στα τέλη του 1980 κυκλοφόρησε τον δίσκο “Looking For Freedom” για την BMG, που έγινε μεγάλη επιτυχία στις γερμανόφωνες χώρες, κερδίζοντας πάνω από 40 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments