Video

Bombshell: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (vid)

Bombshell: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (vid)
Bombshell: Το φως της δημοσιότητας είδε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία.

Bombshell: Το πρώτο τρείλερ για τη νέα σειρά του Jay Roach είναι γεγονός. Στο πλευρό του για την υπογραφή του σεναρίου βρίσκεται ο Charles Randolph και τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι βραβευμένες από την Ακαδημία, Σαρλίζ Θερόν (Monster) και Νικόλ Κίντμαν (The Hours), και την υποψήφια για Όσκαρ, Μάργκοτ Ρόμπι (I,Tonya).

Το σενάριο είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα εστιάζει σε τρεις γυναίκες, την Megyn Kelly (Theron), την Gretchen Carlson (Kidman) και την Kayla Pospisil (Robbie). Το story βασίζεται στην πτώση του μεγιστάνα Προέδρου του αμερικανικού τηλεοπτικού πολυ-καναλιού Fox, Ρότζερ Αϊλς, όταν η Γκρέτσεν Κάρλσον κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, ωθώντας πολλές ακόμα εργαζόμενες στον όμιλο να την ακολουθήσουν.

Bombshell: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα

Την Κάρλσον υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν, την Μέγκιν Κέλι, κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η Σαρλίζ Θερόν και την τριάδα συμπληρώνει η Μάργκο Ρόμπι στον μυθοπλαστικό ρόλο της τηλεοπτικής παραγωγού Κέιλα Πόσπιζιλ. Το υπόλοιπο καστ είναι εξίσου θεαματικό, με τον Τζον Λίθγκαου να υποδύεται τον Ρότζερ Αϊλς, τον Ρόμπερτ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ και μαζί τις Αλισον Τζάνεϊ, Κέιτ ΜακΚίνον και Κόνι Μπρίτον.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell, και η νικήτρια Χρυσού Αγαλματιδίου, Allison Janney (I,Tonya).  To Bombshell αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Lionsgate Films στις 20 Δεκεμβρίου του 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments