Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Όλα δείχνουν πως θα ταξιδέψει στην Κίνα

Κώστας Σλούκας: Όλα δείχνουν πως θα ταξιδέψει στην Κίνα
Κώστας Σλούκας: Ο διεθνής γκαρντ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι σε θέση να παίξει στο Παγκόσμιο.

Κώστας Σλούκας: Ο παίκτης της Φενερμπαχτσέ αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σκέφτηκε να αποχωρήσει από την Τουρκία και πολλές ομάδες έστρωσαν εκατομμύρια για να τον κάνουν δικό τους. Τελικά, επέλεξε να παραμείνει στα “καναρίνια” και το μυαλό ήταν μόνο στην προετοιμασία της Εθνικής για το Μπουντοσμπάσκετ της Κίνας.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας του Σκουρτόπουλου, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Στο φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία ο έμπειρος αθλητής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο να είναι αμφίβολη. Μάλιστα, η ΕΟΚ είχε ανακοινώσει ότι θα μείνει στην Αθήνα για να κάνει θεραπείες και ανάλογα με το πως θα ανταποκριθεί σε αυτές θα κρινόταν αν θα παίξει στο Μουντομπάσκετ.

Κώστας Σλούκας: Θέλει να είναι στην Κίνα και το δείχνει

Σύμφωνα με το Gazzetta.gr ο Σλούκας έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια με θεραπείες και ατομικές προπονήσεις προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. “Παρ’ όλα αυτά, η αλματώδης βελτίωση του τραυματισμού του σε συνδυασμό με τις διπλές εντατικές θεραπείες τις οποίες ο Σλούκας ακολουθεί καθημερινά, έχουν αυξήσει στο κατακόρυφο τις ελπίδες συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που αρχίζει στις 31 Αυγούστου κι έτσι το αρχικό σχέδιο φαίνεται ότι αλλάζει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο έμπειρος άσος της Φενέρμπαχτσέ αποφασίστηκε να ταξιδέψει για την «χώρα των δράκων» την ερχόμενη Τρίτη (27/08), έτσι ώστε να μπει επί κινεζικού εδάφους στις προπονήσεις και να κριθεί εκεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Αν όλα πάνε καλά, ο Θεσσαλονικός guard θα πατήσει τουλάχιστον τρεις φορές στο γήπεδο, πριν η ελληνική ομοσπονδία δηλώσει την τελική 12άδα (29/08), στην οποία θα συμπεριληφθεί έχοντας κάνει συνολικά 4-5 προπονήσεις, ακόμη και αν δεν είναι στο 100% για το παιχνίδι της πρεμιέρας (01/09, 15.00) με το Μαυροβούνιο.

Η τεράστια επιθυμία του Σλούκα να δώσει το παρών στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου μπάσκετ, έχει παίξει τεράστιο ρόλο καθώς κάποιος που δεν θα «καιγόταν» τόσο πολύ να γίνει άμεσα καλά, δεν θα ακολουθούσε ένα πρόγραμμα που καθημερινά περιλαμβάνει ενδυνάμωση σε πισίνα και γυμναστήριο και θεραπεία το πρωί (περίπου 4 ώρες) και έξτρα θεραπεία το απόγευμα (2,5 ώρες)”, αναφέρει χαρακτηριστά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments