Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Παρασκευή (23/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Παρασκευή (23/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (23/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (23/8/19).

Κριός – Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Έχετε πολύ δημιουργική ενέργεια μέσα σας και τώρα ήρθε η ώρα να την απελευθερώσετε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο αυτή τη στιγμή. Σύντομα αυτές οι προκλήσεις θα εξαφανιστούν, επιτρέποντάς σας να καλλιεργήσετε αυτό που είναι έτοιμο να σας χαρίσει μια ώριμη σοδειά.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να σας αρέσει να τηρείτε τους κανόνες, αλλά μερικοί πρέπει να σπάσουν. Είναι κρίσιμο να βλέπετε τον κόσμο όπως είναι και όχι όπως νομίζετε ότι έπρεπε να είναι. Να είστε ανοιχτόμυαλοι αυτή τη στιγμή και αφήστε τους άλλους να σας οδηγήσουν. Μερικές φορές η εκμάθηση νέων πραγμάτων δεν είναι άνετη, αλλά είναι απαραίτητη.

Δίδυμοι – Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας και ιδέες που έρχονται μαζί τους. Επικεντρωθείτε και γειωθείτε. Έρχεται ο καιρός που θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί.

Καρκίνος – Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Είστε στην ισχυρή θέση να κάνετε κάτι εξαιρετικό. Αν αναζητάτε μια κοινότητα στην οποία θα οικοδομήσετε ένα όνειρο ή θα αρχίσετε να ενδυναμώνετε τους άλλους με βάση ένα όραμα, προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Λέων – Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Αυτή τη φορά όλο γυρίζουν γύρω από σας. Οι ελπίδες σας, τα όνειρά σας, το όραμά σας για το μέλλον και αυτά τα πράγματα είναι η κινητήρια δύναμη που θα σας μετατρέψει στο άτομο που θέλετε να είστε. Είστε εδώ με κάποιον σκοπό. Να το θυμάστε!

Παρθένος – Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής, όπως και η σταθερότητα. Μερικές από τις ασυνέπειες στη ζωή σας πρόκειται να τακτοποιηθούν και να σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο. Η ευκαιρία για να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα ή να αποφύγετε μια μελλοντική κρίση προγραμματίζοντας εκ των προτέρων. Τα μικρά πράγματα θα αρχίσουν να αποκτούν δομή, όπως το να μαζέψετε λεφτά για να πάρετε νέα ελαστικά στο αυτοκίνητο ή για το μελλοντικό σας σπίτι.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Οι φίλοι σας αρχίζουν να σας βλέπουν ως άτομα που μπορούν να εμπιστευτούν για συμβουλές, λόγω μιας εμπειρίας που είχατε, που σας έκανε πιο σοφούς για την ηλικία σας. Μπορεί στην αρχή να διστάζετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας ή να τους δώσετε συμβουλές που αναζητάτε, αλλά μην φοβάστε να ανοιχτείτε. Οι γνώσεις σας βοηθούν τους άλλους που δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Μαθαίνετε πάνω στη δουλειά ή μέσω εμπειρίας. Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πιο επιθετικοί από το συνηθισμένο για να απομακρυνθείτε από κάποιον, αλλά εάν είναι απαραίτητο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κοινωνικά μέσα για να πάρετε αυτό που θέλετε. 

Τοξότης – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Μπορείτε να ταξιδέψετε, να μάθετε και να αναπτυχθείτε από κάθε είδους εμπειρία αυτή τη στιγμή. Πριν ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια, θυμηθείτε ότι τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν είναι χάσιμο χρόνου. Κάθε στιγμή είναι πλούσια με μαθήματα για μεγάλωμα.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Μοιραστείτε τον φόρτο εργασίας σας αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας για να γίνουν σωστά, αλλά δεν πειράζει αν κάτι δεν είναι τέλειο. Αυτό που έχει σημασία είναι να τελειώσετε δυνατά αντί για καθόλου.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Μάγος

Έχετε μια ικανότητα ή ένα ειδικό ταλέντο που είναι μοναδικό και άγνωστο στους άλλους. Μπορεί να αρχίσετε να παρατηρείτε πως η προσωπικότητά σας προσελκύει ανθρώπους στη ζωή σας μέσω των πράξεών σας. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ξεχωριστό και να αισθανθείτε μια σπίθα αγάπης. 

Ιχθύες – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Το να φροντίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας είναι πολύτιμο σήμερα. Κάντε ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας. Βγείτε έξω σε ανοιχτούς χώρους. Αφήστε στον εαυτό σας χώρο για να αναπνεύσει και να απολαύσει το να ζει τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments