Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (23/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (23/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (23/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (23/8/19).

Κριός

Οι αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, μπορούν να είναι εύκολες ή αβίαστες αυτή τη στιγμή, βοηθώντας σε να ενισχύσεις τις σχέσεις σου ή να δημιουργήσεις ισχυρά θεμέλια, σε μία συγκεκριμένη. Η τόνωση της αυτοπεποίθησης που αυτό συνεπάγεται, θα μπορούσε επίσης να σε ωθήσει να γίνεις πιο τολμηρή ή ενεργητική. Το να πούμε ότι κάποιος μπορεί να ενεργοποιηθεί από αυτό, είναι μάλλον υποτιμητικό!

Ταύρος

Καθώς απομακρύνεσαι από μια ζώνη συναισθηματικής άνεσης, θα νιώσεις πως πέφτεις, σε μια άλλη. Προφανώς δεν υπάρχει τίποτα κακό με την άνεση, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά θέματα! Αλλά η ζώνη που αφήνεις πίσω σου, θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, για να μπορέσεις ν’ αποσυνδεθείς απ’ αυτήν… Ίσως περισσότερο, απ’ ό,τι πίστευες. Η σταδιακή απελευθέρωσή σου, μπορεί να είναι η απάντηση.

Δίδυμοι

Η μοναδική ικανότητα που έχεις να λύνεις προβλήματα, θα μπορούσε να κάνει εύκολη τη δουλειά ενός ζητήματος, με το οποίο παλεύει ο αγαπημένος σου. Αν και οι συμβουλές που προσφέρεις, είναι βέβαιο ότι θα είναι πρακτικές, θα είναι η θετική οπτική σου, που θα βοηθήσει το ταίρι σου να δει το θέμα με λιγότερη απαισιοδοξία. Μπορεί να υπάρχουν όρια σε ό, τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις…. αλλά δείχνοντας θετικό πνεύμα όπου χρειάζεται, είναι ένα καλό σημείο, για να ξεκινήσεις.

Καρκίνος

Ακριβώς εκεί που νόμιζες πως είχες κάνει αρκετή προσπάθεια και είχες δείξει μεγάλη υπομονή μ’ ένα ερωτικό σου θέμα, θα ανακαλύψεις πως χρειάζεται να προσπαθήσεις, ακόμη περισσότερο. Ακόμα κι αν η λογική σου δεν έχει επιφυλάξεις για να συνεχίσει να το κάνει αυτό, το μήνυμα που έρχεται από την καρδιά σου, είναι αυτό που πρέπει ν’ ακούσεις. Η καρδιά σου μπορεί να ξέρει κάτι, που η λογική δεν έχει σχέση με το λόγο χάρη του οποίου απαιτείται περαιτέρω επένδυση!

Λέων

Παρόλο που η σχέση σου θα ισχυροποιηθεί αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε παράλληλα, ν’ αυξηθεί σε ένταση. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που πιθανόν να καλωσορίσεις….αλλά η ένταση μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει οτιδήποτε γλυκό ή αισθησιακό. Θα μπορούσε να είναι το θετικό πνεύμα που δείχνεις σε κάθε εξέλιξη που κρατά τα πράγματα διαχειρίσιμα. Ο εραστής σου, μπορεί να χρειαστεί λίγη βοήθεια ή καθοδήγηση…. για να κάνει το ίδιο.

Παρθένος

Το καθήκον θα σε καλέσει έντονα σε κάποιους τομείς της ζωής σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μην αφήνεις ν’ αυξηθούν οι ευθύνες, πέρα από τη σφαίρα των ερωτικών σου, και μην επιβραδύνεις τα ρομαντικά και παθιασμένα δώρα που σε περιμένουν! Επικεντρώσου στο πώς θα νιώσεις, τη στιγμή που θα αντιμετωπίσεις και θα ξεκαθαρίσεις τα θέματα της πεζής καθημερινότητας. Η γλυκιά απόσπαση της προσοχής από τα ερωτικά σου θέματα, θα περιμένουν για να τα εκμεταλλευτείς σωστά!

Ζυγός

Έχοντας φτάσει σε μια στιγμή αλήθειας στη σχέση σου, θα μπορέσεις με το σύντροφό σου, να βρείτε λύση σ’ ένα συνεχιζόμενο ζήτημα. Θα μπορούσες επίσης να βρεις ότι εστιάζεις σε κάτι, αναφορικά με τη σχέση σου, που πίστευες, ότι δεν προσέφερε καμία έμπνευση ή ενθουσιασμό. Η αποκάλυψη που σε περιμένει, μπορεί να είναι μετασχηματιστική… αν διερευνήσεις τις δυνατότητες λεπτομερώς.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι απαραίτητο ν’ αντιμετωπίσεις ένα ζήτημα που αφορά την ισορροπία στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να μην σχετίζεται αυστηρά με το «ποιος κάνει τι» ή «ποιος κάνει περισσότερα» αλλά πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με την ανοικτή επικοινωνία ανάμεσά σας. Είσαι η προστατευτική στη σχέση σας? Προσπαθείς να επιβεβαιώσεις τι αισθάνεται ο εραστής σου? Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι μελλοντικές εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν στην ανοικτή επικοινωνία, όπου χρειάζεται.

Τοξότης

Αν μια συγκεκριμένη συζήτηση μοιάζει να βρίσκεται συνεχώς σε αδιέξοδο ή να αναμασάται διαρκώς ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε δες το σαν σημάδι για να απομακρυνθείς. Μπορεί να υπάρχουν νέες προοπτικές που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ή να μεταφέρεις τη συζήτηση από ένα σημείο που έχει κολλήσει, σ’ ένα άλλο. Ξέρεις ότι υπάρχουν αμέτρητα θέματα που μαζί με τον εραστή σου, μπορείτε να επικεντρωθείτε για να κάνετε τις μεταξύ σας ανταλλαγές να μεταφερθούν σε ένα ευχάριστο και πιο σεξουαλικό έδαφος . Θεώρησε αυτές, προτεραιότητα!

Αιγόκερως

Ίσως εύλογα θα επιθυμούσες, ο εραστής σου να σ’ εκτιμούσε και να σε καταλάβαινε λίγο περισσότερο, εξαιτίας όσων κάνεις γι’ αυτόν. Μπορεί να έχει μια ελαφρώς στρεβλωμένη ιδέα σχετικά με την προσπάθεια που επενδύει στη σχέση σας ή με τους τρόπους που πιστεύει, ότι είναι αυτός που καταβάλλει τις περισσότερες προσπάθειες. Μια απαλή υπενθύμιση, αντί να του επισημάνεις την κάθε ανιδιοτελή πράξη σου, είναι το μόνο που χρειάζεται.

Υδροχόος

Θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στη σχέση σου, θα τύχουν μεγαλύτερης προσοχής αυτή τη στιγμή. Παρόλο που εσύ και το ταίρι σου, δεν νιώθετε ανασφάλεια, θα μπορούσατε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στο να καταργήσετε κάποια μικρή αστάθεια ή αβεβαιότητα, που επικρατεί στη σχέση σας. Κοιτάζοντας τρόπους για να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση – είτε μεμονωμένα είτε μαζί – θα οδηγήσει σ’ ένα σχέδιο, που αξίζει να εξεταστεί και να διερευνηθεί περαιτέρω.

Ιχθύες

Το να είσαι «κακιά» για να κρατάς έναν εραστή σου «πρόθυμο» θα μπορούσε να είναι σέξι σε ένα επίπεδο, αλλά απογοητευτικό σ’ ένα άλλο… ειδικά για το ταίρι σου. Μπορεί να έχεις υπέροχες προθέσεις γύρω από την απόσταση που βάζεις ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, ενισχύοντας ίσως, έναν αέρα μυστηρίου. Ωστόσο, υπάρχει ο χρόνος και ο τόπος, για μια τέτοια προσέγγιση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτό που χρειάζεται τώρα η σχέση σου, είναι η συνεπής και ανοιχτή αυθεντικότητα. Το παιχνίδι μπορεί να γίνει, με πολύ πιο ενδιαφέροντα… και λιγότερο περίπλοκα μέσα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments