Αθλητισμός

AEK: Γερμανική ομάδα ήρθε στο ΟΑΚΑ για παίκτη της Ένωσης

AEK: Γερμανική ομάδα ήρθε στο ΟΑΚΑ για παίκτη της Ένωσης
AEK: Μια Γερμανική ομάδα ήρθε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει έναν παίκτη της ΑΕΚ.

AEK: Η Ένωση δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο κόντρα στην Τράμπζονσπορ και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Μάρκο Λιβάγια, δέχτηκε την ήττα με 3-1. Το παιχνίδι ήταν χωρίς κόσμο, αλλά στις κερκίδες υπήρχαν αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων. Άλλωστε αυτά τα παιχνίδια είναι η καλύτερη βιτρίνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας σκάουτερ ήρθε για συγκεκριμένο παίκτη στο ΟΑΚΑ.

Ένας άνθρωπος Γερμανικής ομάδας βρέθηκε στη χώρα μας για να παρακολουθήσει από κοντά έναν παίκτη της ΑΕΚ. Ωστόσο ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν του έκανε το χατήρι καθώς ο μεταγραφικός στόχος της ομάδας του δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Η livesport που έφερε στην επιφάνεια το θέμα δεν αναφέρει ποιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έκανε τους Γερμανούς να έρθουν στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσουν.

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για παίκτη της από Γερμανούς

Στο παρελθόν ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει συνδεθεί με Γερμανικές ομάδες και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Τράμπζονσπορ έδωσε τροφή για πολλά σχόλια. Σε κάθε περίτπωση η ΑΕΚ έχει ορίσει την τιμή του νεαρού χαφ.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday», υπήρχε διαμεσολαβητής που άκουσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο να του μιλά για 5 εκατομμύρια ευρώ, ως τιμή εκκίνησης για κάθε συζήτηση πώλησης του παίκτη.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι λίγα, αν σκεφτούμε το ότι δεν είναι τόσο υψηλά στην ιεραρχία των μέσων του «Δικεφάλου» για τον Μιγκέλ Καρντόσο, με την ΑΕΚ βέβαια να αξιοποιεί την επέκταση ενός χρόνου που έκανε στο συμβόλαιό του, δεσμευόμενος μέχρι το 2021. Σε κάθε περίπτωση, με τη μεταγραφική περίοδο να μην αργεί να ολοκληρωθεί, τα χρήματα που ζητά η διοίκηση του συλλόγου είναι αρκετά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments