Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Το γκολ του Γιουσούφ Ελ Αραμπί στο έκτο λεπτό, έφτανε και περίσσευε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Με τον Γιουσούφ Ελ Αραμπί να σκοράρει στο έκτο λεπτό, ο Ολυμπιακός πήρε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι στη μαχητική ομάδα του Αστέρα.  . Με το δεξί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα (6΄) έριξε στο καναβάτσο τον Αστέρα Τρίπολης (1-0). Ο Μαροκινός επιθετικός σημάδεψε σωστά από την «βούλα» του πέναλτι και όπως αποδείχθηκε αυτή η εκτέλεση του έκανε και τη διαφορά, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ για τους Ερυθρόλευκους.

Την παράξενη πρεμιέρα μιας και ουσιαστικά βρίσκεται ανάμεσα στον πρώτο μεγάλο στόχο του Αυγούστου. Τα δύο ματς με την Κράσνονταρ που εάν και εφόσον θα οριστικοποιήσουν την επιστροφή του Ολυμπιακού στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπό αυτό το πρίσμα ο Πέδρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε την αποψινή παρτίδα. Χρησιμοποιώντας τον κύκλο του ροτέισον, που έχει μια χαρά ποιότητα αλλά που είναι απολύτως λογικό ακόμη να μην μπορεί να προσφέρει άλλες σιγουριές στους Πειραιώτες.

Μόνο σε δίτερμα στον Ρέντη είχαν βρεθεί ως τώρα στην ίδια εντεκάδα, ο Κούτρης, ο Σισέ, ο Καμαρά, ο Σουντανί, ο Ραντζέλοβιτς, ο Ελ Αραμπί. Οι έξι του αρχικού σχήματος που ήρθαν να πλαισιώσουν τον Σα, τον Ομάρ, τον Σεμέδο, τον Γκιγιέρμε και τον Ποντένσε. Τον κουρασμένο «ισχυρό» κορμό. Ήταν λογικό λοιπόν αυτή η αγωνιστική version να έχει καλές και κακές στιγμές.

Ήταν λογικό να μην έχει την ομοιογένεια και τη «συνέπεια» που έχει τη σημασία της σε τέτοιες αποστολές. Και λογικότερο από τη στιγμή που δεν ήρθε το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την παρτίδα, να προκύψει ένα σχετικό καρδιοχτύπι ως το τελευταίο σφύριγμα.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ – ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 6΄ από το πέναλτι που σωστά έδωσε ο Κουμπαράκης σε χέρι του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Και είχε σίγουρα τις ευκαιρίες να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα. Η μεγάλη ευκαιρία του –εξαιρετικού όσο είχε δυνάμεις- Σουντανί (38΄) και η δεύτερη απόπειρα με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (51΄). Το δοκάρι του Ελ Αραμπί (69΄) και η τελευταία του προσπάθεια στο 91΄. Θα μπορούσε κάλλιστα σε μια από τις τέσσερις αυτές ευκαιρίες να γίνει το 2-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments