Ελλάδα

Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της (pic)

Έλενα Ράπτη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της (pic)
Έλενα Ράπτη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες και σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας το νυφικό της.

Έλενα Ράπτη: Χωρίς να καταλάβει κανείς η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες  η Έλενα με τον Κίμωνα ήταν μαζί περίπου δυο χρόνια και ο γοητευτικός άνδρας είναι αστυνομικός και υπηρετούσε στην προσωπική φρουρά της Έλενας.

Η ιστορία τους σαν ταινία, είχε αίσιο τέλος και το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και με ελάχιστους καλεσμένους. Όπως αποκάλυψε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη η οποία και δημιούργησε το υπέροχο νυφικό της Έλενας η βουλευτής, δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει νωρίτερα τον γάμο της λόγω των εκλογών που θα γίνονταν στις 7 Ιουλίου.

Έλενα Ράπτη: Η φωτογραφία από το εντυπωσιακό νυφικό της

Μπορεί η ίδια η βουλευτής να ανακοίνωσε την είδηση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε πλήρη εικόνα για το πως ήταν το νυφικό της. Η νέα ανάρτηση της σχεδιάστριας του νυφικού, Σίλιας Κριθαριώτη αποκάλυψε το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε η Έλενα Ράπτη για τον γάμο της.

Η Έλενα Ράπτη  είναι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments