Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Mιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Mιλάει για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η βραβευμένη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Για τον αγώνα της με τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αίσθημα μοναξιάς μίλησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram. Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.«Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραψε.Παράλληλα εξήγησε ότι τώρα πρόκειται να «αφήσει τους haters να τη μισούν».

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι!!! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!!!».Επίσης είπε ότι έχει συγκλονιστεί από το τρολάρισμα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν». Κάτω από αυτήν την ανάρτηση η ποπ σταρ δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της. Ένας από αυτούς έγραψε «δεν θέλω να τα διαβάζεις αυτά, έχεις μοιράσει αγάπη και ευτυχία, θα πρέπει να παίρνεις το ίδιο. Σε αγαπάμε Μπριτ, μείνε δυνατή και υπομονετική».

Μπρίντεϊ Σπίαρς: Σύντομο βιογραφικό

Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards και ενός Millenium Billboard Award[5] για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο pop είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Pop.

Οι δουλείες της έχουν βραβευτεί με εκατοντάδες βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy, έξι MTV Video Music Awards, καθώς και ενός Lifetime Achievement Award, εφτά Billboard Music Awards, και ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Το 2009, το Billboard της έδωσε την όγδοη θέση στην λίστα με τους καλλιτέχνες της δεκαετίας, και το 2016 της έδωσε το βραβείο της χιλιετίας.

Το 2018 στα βραβεία Beaty Awards βραβεύτηκε με τα βραβείο για το άρωμα της χρονιάς με το “Fantasy: In Bloom”. Με αυτό το βραβείο φτάνει στα 500 βραβεία και είναι η μονή καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τόσα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην καριέρα του. Η Ένωση Δισκογραφικής Βιομηχανίας Αμερικής (RIAA) κατέταξε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως την 8η πιο εμπορική τραγουδίστρια των ΗΠΑ, με πωλήσεις άνω των 45 εκατομμυρίων πιστοποιημένων άλμπουμ. Η Nielsen SoundScan την ονόμασε ως την δέκατη πιο επιτυχημένη καλλιτέχνη σε ψηφιακές πωλήσεις, με περισσότερα από 30.1 εκατομμύρια πωλήσεις σίνγκλς μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.

Έχει πουλήσει πάνω από 110 εκατομμύρια άλμπουμ, κάτι που την κάνει μία από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το περιοδικό Rolling Stone αναγνώρισε την άμεση επιτυχία της ως μία από τους “25 κορυφαίες στιγμές πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη όλων των εποχών”, ενώ το μουσικό κανάλι VH1 την κατέταξε στην ενδέκατη θέση με τις “100 κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments