Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1
Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν πρώτοι με τον Νάτσο και τους "βυσσινί" να απαντούν με τον Μιλοσάβλιεβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν πρώτοι με τον Νάτσο και τους “βυσσινί” να απαντούν με τον Μιλοσάβλιεβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Μοιραίος και… ήρωας παράλληλα ο Κρίστινσον! Ο Ατρόμητος πέτυχε ίσως το πιο περίεργο γκολ της χρονιάς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο Νάτσος στο 18′ έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Κρίστινσον δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 σε μια απίστευτη γκάφα του Ισλανδού.

Η απάντηση της Λάρισας ήρθε όταν ο  Μπούστος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε δύο σώματα, κατέληξε στον Μιλοσάβλιεβιτς κι εκείνος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε, με τον Ατρόμητο όμως να πιέζει για να πάρει προβάδισμα. Στο 50′ έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μανούσο, ενώ στο 60′ είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Στο 72′ ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρισβάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Βέλλιος τη δεύτερη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κρίστινσον. Στο 82ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, όμως ο Ουγκράι έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (Θεοδωράκης 46′), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (Ουγκράι 72′), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (Νταβιώτης 68′), Μανούσος, Βέλλιος.

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (Φιλίποβιτς (82′), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (Μπέρτος 94′), Μπράλιτς, Φατιόν, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (Μπάλλας 71′), Νούνιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments