Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό ποστάρισμά του και η απάντηση της Πρωτοψάλτη (pic)

Λευτέρης Πετρούνιας: Το συγκινητικό ποστάρισμά του και η απάντηση της Πρωτοψάλτη (pic)
Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση του Έλληνα Ολυμπιονίκη και η απάντηση της γνωστής καλλιτέχνιδος.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έχει δοξάσει δεκάδες φορές τη χώρα μας, μαζεύοντας… χρυσά μετάλλια στους κρίκους. Η τελευταία του δοκιμασία ήταν η πιο έντονη, καθώς αναγκάστηκε να εκτελέσει τραυματισμένος το πρόγραμμά του, σφίγγοντας τα δόντια. Εν τέλει, κατέκτησε άλλο ένα χρυσό, δοξάζοντας την Ελλάδα και στα “καπάκια” μπήκε στο χειρουργείο. Έχουν πλέον περάσει 9.5 μήνες από τη στιγμή που χειρουργήθηκε, αλλά μοιάζει με… θηρίο στο κλουβί.

«Κάθε μέρα που περνάει τους τελευταίους 9,5 μήνες ονειρεύομαι την επιστροφή μου στην αγωνιστική δραστηριότητα… Η ώρα πλησιάζει και είμαι σχεδόν έτοιμος με τεράστια δίψα για αγώνα.. So I’m coming !!», έγραψε χαρακτηριστικά στην τελευταία του ανάρτηση ο Λευτέρης Πετρούνιας. Μια ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια.

Ένα από τα σχόλια προήλθε από τη γνωστή καλλιτέχνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά. «Μπράβο Λευτέρη …. μου αρέσεις πάρα πολύ γιατί οι κουβέντες σου και οι σκέψεις σου είναι μετρημένες και σωστές … σε θαυμάζω απεριόριστα και σου εύχομαι ο, τι ονειρεύεσαι να γίνει …. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η ανάρτηση του Πετρούνια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments