Αθλητισμός

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος 1-2

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος 1-2
Πανιώνιος - ΝΠΣ Βόλος 1-2: Ιστορική νίκη για τους νεοφώτιστους στη Νέα Σμύρνη, με τον Μουνίθ απόλυτο πρωταγωνιστή.

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος 1-2: Ιστορική νίκη για τον Βόλο, στην έδρα του Πανιωνίου, με τον Μουνίθ να σκοράρει δύο φορές, χαρίζοντας μεγάλη νίκη στους νεοφώτιστους στην Super League 1. Mείωσε ο Αραμπουλί για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Μέχρι το 38ο λεπτό, δεν υπήρξε η μεγάλη φάση. Όλα άλλαξαν όταν ο Μουνίθ εκτέλεσε απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ για τον Βόλο, ο Κότνικ έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και η ομάδα της Θεσσαλίας άνοιξε το σκορ (0-1).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βγήκαν πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν μέτρα στο γήπεδο, κυνήγησαν το γκολ, δυσκολεύονταν όμως να πατήσουν περιοχή. Οι Θεσσαλοί, από πλευράς τους, διαχειρίζονταν υποδειγματικά το προβάδισμα τους.

Ο Εμμανουηλίδης ήταν μόνιμος κίνδυνος από τα δεξιά, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τελική πάσα την υπεροχή του στην πτέρυγα. Ενώ τα όνειρα του Ιστορικού για ισοφάριση, τελείωσαν στο 70′ με τον Μουνίθ να σκοράρει ξανά, και μετά από περίπου τρία λεπτά κι αφού η φάση επανελέγχθηκε για οφσάιντ του Ισπανού, με τον Ζαχαριάδη να πηγαίνει ο ίδιος να δει το video, ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματά του (2-0).

Ο έμπειρος χαφ βγήκε στην πλάτη της κυανέρυθρης άμυνας, μπήκε στην περιοχή του Κότνικ και με ωραία ενέργεια τον πλάσαρε εύστοχα.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ισπανός «άγγιξε» και το χατ-τρικ, μετά το λάθος του Ευαγγέλου, με τον Γέντρισεκ να βγαίνει τετ α τετ με τον Κότνικ, να τον αποφεύγει, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε από τον Σαραμαντά πάνω στη γραμμή, προτού η προσπάθεια του Μουνίθ στην επαναφορά, καταλήξει κόρνερ!

Στο 84′ μία σέντρα του Σαραμαντά από αριστερά, δεν θορύβησε την άμυνα του Βόλου και ένα λεπτό αργότερα ο Μπασόνγκ τραυματίστηκε (θλάση) με τον Βόλο να συνεχίζει στα εναπομείναντα λεπτά με 10 παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στην εκπνοή (90+3′), με τον Αραμπούλι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 1-2 που χαρίζει στον Βόλο το πρώτο του «τρίποντο» στην μεγάλη κατηγορία και αυξάνει τον προβληματισμό στις τάξεις των Κυανέρυθρων.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (54′ Μακσίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (54′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34′ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ) , Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments