Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά
Σπύρος Παπαδόπουλος: Περνά ευτυχισμένες στιγμές με τη νυν σύντροφό του, η οποία είναι και συνάδελφός του.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει αναλάβει την παρουσίαση μιας από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το “Στην Υγειά μας”, ένα πρότζεκτ που έχει μεταφερθεί σε πολλά κανάλια, αλλά παραμένει η No1 συνήθεια για όσους προτιμούν να κάτσουν σπίτι τα βράδια του Σαββάτου, απολαμβάνοντας ποιοτική μουσική από την τηλεόρασή τους. Πλην του “Στην Υγειά μας ρε παιδιά”, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ακόμη έναν λόγο να χαμογελά. Κι αυτός είναι η… Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ ερωτευμένος εδώ και αρκετά χρόνια και δεν το κρύβει. Από το 2015, ο Παπαδόπουλος διατηρεί σχέση με την ταλαντούχα ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί. Τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου την έχουμε απολαύσει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», όπου υποδύεται τη ζαχαροπλάστισσα Μαριέττα.

Ο πολυπράγμων Σπύρος Παπαδόπουλος

Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή μουσικού χαρακτήρα, με τον τίτλο “Στην υγειά μας”, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ. Από το 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι Alpha, ενώ το 2017 “μετακόμισε” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .

Στην εκπομπή προσκαλούνται τραγουδιστές, ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες, που παρουσιάζουν επιτυχίες τους, καθώς και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.

Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα” (ΝΕΤ, 1992-1993), “Κόντρα πλακέ” (MEGA, 1996-1999), “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” (MEGA (1999-2002), ΝΕΤ (2002-2004) και “Τοις μετρητοίς” (ΝΕΤ, 2005-2007).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments