Αθλητισμός

Φώτης Ιωαννίδης: Φήμες για νέες προτάσεις από τον Παναθηναϊκό

Φώτης Ιωαννίδης: Φήμες για νέες προτάσεις από τον Παναθηναϊκό
Φώτης Ιωαννίδης: Ξανά για τον επιθετικού του Λεβαδειακού κινείται ο Παναθηναϊκός.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην περυσινή Superleague, καθώς πραγματοποίησε αρκετές καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Για αρκετές εβδομάδες το όνομα του νεαρού φορ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Παράλληλα, ομάδες από την Ιταλία παρακολουθούν στενά την περίπτωση του. Ο 19χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό, ωστόσο λίγο καιρό μετά η ομάδα του υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Ο πιτσιρικάς δεν είναι ψημένος στο ενδεχόμενο να παίξει στην Super League 2 και δεν θα έλεγε όχι σε μια μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προ ημερών ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό επιθετικό, σύμφωνα με το newspao.gr φαίνεται να επανέρχεται για την περίπτωσή του. Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφέρει πως η ομάδα της Λιβαδειάς ζήτησε τρελά χρήματα για παίκτη, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να δώσει 300.000 αυτή στιγμή. Ωστόσο νέα σενάρια θέλουν το τριφύλλι να κινούνται για την απόκτησή του.

Τα σενάρια για τη μετακίνηση του Ιωαννίδη στο Τριφύλλι είναι δύο:

  • Το πρώτο αφορά μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.
  • Το δεύτερο, που φαντάζει ως και το επικρατέστερο για κάποιους, είναι να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον παίκτη η ομάδα του Γιώργου Δώνη και να διατηρήσει ο Λεβαδειακός ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, της τάξης του 50-60-70%.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments